Vakantiewoning huren aan het Gardameer.

  • Berichtcategorie:TRAVEL

gardameerHet grootste meer van Italië is een werkelijke toeristen trekpleister, overal rondom het Gardameer staan vakantieparken, vakantiewoningen en campings. Het Gardameer is een gigantisch meer in Noord-Italië, je komt hier voor je rust, de natuur en voor veel wandelplezier. Langs het meer wandelen is een heuse lust voor het oog, kronkelende riviertjes, veel groen, en frisse lucht. Vanuit je vakantiewoning aan het Gardameer trek je elke er op uit om uren te wandelen en te zwemmen in het kraakheldere water.

Italiaanse meren

De Italiaanse meren in het algemeen zijn reuze populair. De grotere meren zoals het Gardameer en het Lago Maggiore meer worden in de zomer drukbezocht door toeristen over de hele wereld, de wat kleinere meren in Noord Italië zoals het Iseomeer of het Lugano meer zijn nog niet massaal ontdekt door de (inter)nationale toeristen. Hier is nog genoeg te ontdekken en kan meer genoten worden van de rust.

Vakantiewoning Toscane

Een vakantiewoning in Toscane is weer totaal anders dan aan een Italiaans meer, Toscane ligt in midden Italië en heeft een totaal ander landschap dan het noorden van Italië. Hier kan je genieten van groene glooiende landschappen, typische Toscaanse woningen en historische steden en dorpjes. Toscane is heel divers, landinwaarts kan je hier de authentieke steden bezoeken zoals Florence en Pisa terwijl er aan de kust genoten kan worden van een ware zon, zee en strandvakantie. Toscane biedt voor ieder wat wils, zogezegd.

Toscane