Reserveer handig je Schiphol parkeerplaats

  • Berichtcategorie:TRAVEL

 

parkeren op schipholVooraf reserveren, ideaal!
Ik ben controlfreak. In alles. Dus ook als ik op vakantie ga. De koffer is secuur ingedeeld en ingepakt. De tickets zitten in een keurig mapje. Net als het paspoort. En eigenlijk alle andere formulieren die weleens van pas zouden komen. Ze zitten keurig verpakt. Ik praat nu alleen nog maar over de koffer en tas hè. Kun je je voorstellen hoe het voor de rest met mij gesteld is. Alles onder controle, dat zijn drie woorden die voor mij heel belangrijk zijn. Want als alles onder controle is, dan is het goed.
Groot was dan ook de vreugde toen ik erachter kwam dat er een website bestaat waarop alle parkeeraanbieders rondom Schiphol staan. Helemaal fijn is dat ik er meteen een plekje kan reserveren. Voor een echte controlfreak zoals ik, is dat natuurlijk helemaal geweldig.
Dus voor alle controlfreaks onder ons. Zoek en reserveer een parkeerplaats op www.parkerenschipholairport.com en je hoeft je nergens meer druk om te maken. Fijne vakantie!