Glamping? Huur een Lodge tent.

  • Berichtcategorie:TRAVEL

glamping tentWat is glamping? Eigenlijk een heel nieuw luxe woord voor chique kamperen. Dat is kort gezegd, maar uitgebreider; Je slaapt in een tent of eigenlijk beter gezegd een huisje. Waarvan de buitenmuren niet van steen of hout zijn, maar een canvas tentdoek! Romantisch en geweldig voor de kinderen. Beleef de tijd van je leven.

Lodgetenten huren

Op veel campings kun je ze al vinden. De echte lodge tenten. Een compleet ingerichte tent, die voor jou klaar staat zodra je aan komt op je vakantieadres. Bijvoorbeeld bij 4-sterren camping Norcenni Girasole Club, deze camping ligt in een schitterende omgeving, hoog in de Arno vallei en vlakbij Florence. Het is de perfecte bestemming voor een campingvakantie in Toscane. Je boekt deze via Vacanceselect. De tenten zijn compleet met luxe uitgerust.

De voordelen van Lodgetenten

  1. Een echt camping gevoel hebben. (lees Glamping)
  2. De luxe van thuis met de pret van vakantie
  3. Uitgerust wakker worden
  4. Hele vrolijke en blije kinderen
  5. Snel contact met andere gelijkgestemden (gezellig!).
  6. En ook de kinderen hebben snel contact met anderen.
  7. Fijn je eigen badkamer, toilet en uitgebreide keuken.

Een leuke manier om vakantie te vieren en steeds meer gezinnen kiezen hier dan ook voor. Kinderen vermaken zich nu eenmaal goed op een camping. Meestal is er een gezamelijke plek waar veel kinderen van de camping zichlodge tent verzamelen in de avonduren. Ze spelen met elkaar, gaan gezellig zwemmen en voetballen. En zo. Jawel daar is jou welverdiende rust tijdens de vakantie. Je kunt heerlijk voor je lodge tent zitten. Overdag lekker zonnen en af en toe eens een dagje uit. En in de avonduren heerlijk rustig met zijn tweetjes voor de lodge tent met een boekje en een glaasje (lokale) wijn. Hapje erbij en zo nu en dan eens gezellig kletsen met je buren.  Dat is nou echt Glamping…

Lodge tent badkamer

De badkamer in de lodge tent is meestal uitgebreid. Een eigen toilet, wasbak en douche hoort bijna altijd tot de standaard inrichting van de lodge tent. Maar naast deze sanitaire voorzieningen zijn er ook hele luxe lodgetenten te huren met een badkuip op van die leeuwenpoten.

Safari tent of Luxe Lodge tent

Voor de echte avonturiers zijn er meerdere safari tenten te huren. Alleen de inrichting en uitstraling van deze accommodaties geven de vakantie al een hele andere sfeer. Of wat dacht je van een Lodge tent met 2 verdiepingen en echte bedstede op de beneden verdieping?

En zo wordt kamperen dus eigenlijk glamping.

safari tent