Fantasia 9 Geronimo Stilton, Recensie.

  • Berichtcategorie:Kids

fantasia 9Wat een heerlijk dik boek om de kerstdagen mee door te komen. Wij ontvingen het nieuwste boek van Geronimo Stilton. Fantasia 9, De fenomenale reis!

Eerlijk is eerlijk, de kerstdagen zijn niet altijd even leuk voor de kinderen. We reizen van de ene opa en oma naar de andere, nog even langs de oudtante in het bejaardentehuis en vervolgens door naar het restaurant of het familielid waar is afgesproken om gezellig gezamenlijk te eten. Het is veelal opzitten, netjes gekleed, niet knoeien en vervolgens de auto weer in naar de volgende. En niet overal zijn nichtjes en neefjes om mee te spelen.

Uniek kerstkado voor kinderen

Wij bedachten dit unieke kerstkado voor de kinderen. Fantasia 9, de fenomenale reis is een prachtig dik boek waar kinderen veel plezier mee zullen beleven. Het staat boordenvol bijzondere verhalen natuurlijk, geweldige tekeningen en natuurlijk de vele extra’s. zoals bijvoorbeeld de mythische geuren, het extra kwartetspel of die coole 3d bril. Eindeloos vermaak en vertier voor onderweg en om lekker te lezen, wanneer het bij de visite niet zo heel erg leuk is voor de kinderen.

De fenomenale Reis

Geronimo reist af naar Fantasia op de rug van de gouden Feniks Vuurveertje. Hij ontmoet daar zijn vriendin Florina de Fleur. Maar Florina is nors en niet aardig. hij moet haar 7 magische voorwerpen brengen. het Collier der Zoete Dromen, het Obscurant Pulver, de Kristallen Sarcofaag, de groene haren van de Drie Foeilelijke Feeksen, het Stenen Masker, de Ketting die Vast Niet Losmaakt en een ampul met Intens Verdriet. Met zeer veel moeite begint Geronimo aan een fantastische zoektocht als nooit tevoren, een zinderende, ongeëvenaarde ontdekkingsreis… een fenomenale Fantasia!

Je koopt de Fenomenale Reis van Geronimo Stilton bijvoorbeeld bij Bol.com.

fantasia 9