Papierwaren bij Dreamkey Design.

  • Berichtcategorie:Kids

goodiebag trouwenDreamkey Design is een webwinkel met papierwaren die het leven nét even wat mooier maken! Er wordt niet alleen veel zorg besteed aan het uitzoeken van nieuwe, mooie producten van (beginnende) ontwerpers uit binnen- en buitenland. Maar alles bij Dreamkey is één groot feestje. Van het rondsnuffelen tussen de stempels, kaarten, tape-jes etc. word je al helemaal vrolijk, en dan is het ook nog eens een cadeautjes-festijn wanneer je het pakketje thuis ontvangt. Alles mooi ingepakt, waardoor je bijna zou vergeten dat je het zelf besteld hebt.

Ook de eigen collectie van Dreamkey is zeker de moeite waard. Als grafisch ontwerper maakt Nienke van de Water de meest creatieve papierwaren die naadloos aansluiten op de rest van de collectie. Labels met de hand bestempeld, Party Forks handbeschilderd of divine twine om een kaartje in de vorm van een hart gewikkeld.

Als je op zoek bent naar een cadeautje of wat leuks voor jezelf, maar je weet tussen al dat moois niet wat je moet kiezen, zijn de goodiebags een goede oplossing. Elke maand stelt Nienke goodiebags samen binnen een bepaald thema. Deze goodiebags zijn allemaal Limited Edition en er zijn er vaak maar 5 van te koop. Goodiebags binnen de thema’s ‘Hooray, it’s a Boy/Girl’, ‘Yes, I Do’ en ‘Snail Mail’ komen voorbij, allemaal gevuld met leuke en handige producten. De goodiebags hebben een waarde van rond de € 15,- en zijn te koop voor € 9,95.

Echt een kijkje waard als je van unieke, mooie en creatieve producten houdt.

masking tape