Hippe Poppenkleertjes & Poppenmode.

  • Berichtcategorie:Kids

hippe poppenkleertjesDe leukste, mooiste en meest exclusieve mode voor de pop vind u bij lieve-hippe-poppenmode !  Voor een betaalbare prijs kunt u uw (klein)kind of poppenmoeder helemaal blij maken. Wat is er nou mooier dan een glimlach van een kind.

Even voorstellen…Tinie is een creatieve oma en een paar jaar geleden begon zij met kleertjes maken voor de poppen van haar kleindochters. En deze hobby is ,zoals u wellicht begrijpt,wat uit de hand gelopen ….

Ze kreeg zoveel leuke en lieve reacties en van het ene kwam het ander. Nu maakt zij uiteenlopende poppenmode met de mooiste nieuwe modestoffen helemaal ingespeeld op de mode van nu. Nog steeds maakt zij kleertjes voor de poppen van haar kleindochters ,maar daarnaast maakt ze nu nog veel meer poppenmoeders blij. Dus zoekt u iets voor een (mini) baby born ,baby Annabell  chou chou of een andere pop,zoek niet verder ,want  bij Lieve Hippe Poppenmode vind u het!

De poppenkleertjes collectie bestaat onder andere uit kledingsetjes ,jurkjes ,jasjes,badpakjes,mutsjes , slaapzakjes en zelfs ondergoed .Net als de mode in de kledingindustrie verandert de collectie ook met elk seizoen. Neem maar eens snel een kijkje op de site voor Hippe poppenkleertjes.

baby born kleertjes

Regelmatig hebben ze  ook leuke acties en altijd een snelle levering! Vele tevreden klanten gingen u voor ,lees  maar eens het gastenboek. Alle kleding word netjes en mooi afgewerkt ,vaak met net iets extra’s ,zoals een lintje of kant .

En niet geheel onbelangrijk,de kleding is makkelijk aan en uit te trekken bij de pop ,dit is natuurlijk een heel belangrijk aspect ,want onze poppenmoeders /verzorgers gaan er tenslotte mee spelen. Naast dat het er leuk en schattig uitziet is het ook nog eens handig in gebruik. Dubbelop dus!

Alle kleding word met liefde gemaakt door trotse oma Tinie! en dat zie je….