Lekker lezen met Geronimo Stilton!

  • Berichtcategorie:Kids

monster van FrankensteinTerwijl we dit schrijven komt de regen met bakken uit de lucht. Ideaal dus voor de kinderen om lekker thuis knus op de bank eens fijn een spannend boek te lezen. Kopje thee erbij en wellicht wel een smakelijk koekje om op te knabbelen. Zo stimuleer je de kinderen fijn om eens geen beeldscherm voor hun snufferd te hebben, maar gewoon heerlijk ouderwets een boek. De boeken van Geronimo Stilton stimuleren dit alleen maar meer. Wat zijn ze spannend geschreven en de prachtige illustraties maken dat ze het verhaal alleen maar meer beleven.

 

Het monster van Frankenstein

Dit is de nieuwste uitgave die is komen rollen van de persen van uitgeverij De Wakkere Muis. Geronimo brengt het monster van Frankenstein opnieuw tot leven. Ondanks dat hij zelf erg bang is van monsters en zeker nu de dagen zo donker zijn begint Geronimo met het lezen van het wereldberoemde boek van Mary Shelley en besluit om dit verhaal eens te gaan herschrijven. Maar je raad het al, samen met Elizabeth, Victor, Henry en Robert worden natuurlijk weer de spannendste avonturen beleefd.

geronimo monster van frankenstein

 

Victor Frankenstein creëert het monster en vlucht hiervoor, maar gedurende het boek begin je jezelf toch af te vragen of het monster wel echt zo eng is. Hij ziet er natuurlijk heel erg eng uit, maar is hij in werkelijkheid niet zelf gewoon een beetje angstig? Het boek, wat rustig begint met een briefwisseling bouwt de spanning geleidelijk op en maakt dat kinderen niet meer willen stoppen met lezen. Dus heb je kinderen in de leeftijd 7-9 jaar? Ga dan zeker eens voor de boeken van Geronimo Stilton. Want zowel voor jongens als meisjes zijn ze zeker een aanrader.

 

De boeken van Geronimo Stilton koop je bij De Wakkere Muis op de site of eventueel bij Bol.com (gratis bezorgen vanaf 20 euro).