Het perfecte kadootje voor Moederdag.

  • Berichtcategorie:Kids

Moeder en Dochter SieradenMoederdag: Dat is natuurlijk hét moment om mama te laten weten hoe leuk, lief, bijzonder en geweldig ze is. Kinderen knutselen van alles en maken op school de mooiste tekeningen. En papa… die kan mama nu ook een mooi kadootje geven met een sieraad van KAYA, een lief en mooi persoonlijk sierraad.  

Met de Moederdag sieraden vangt ontwerpster Tanja Rakhou de magische band tussen moeder en kind in sieraden. Zij heeft als geen ander begrepen waar je een vrouw gelukkig mee maakt. met Mom & Me ontwierp ze een prachtige sieradenset voor moeder & dochter sámen. Deze sieraden staan symbool voor de bijzondere band tussen moeder en dochter. Om de sieraden persoonlijker te maken, kun je bij een diverse sieraden een naam, woord of datum laten graveren. Of wat dacht je van de key to my heart collectie, je dochter draagt symbolisch het sleuteltje tot mama haar hart bij zich. Uniek dus!

Tanja maakt gebruik van luxe materialen zoals échte zoetwaterparels, geslepen kristal en bijzondere edelstenen zoals rozenkwarts, jade en opaal. KAYA Sieraden geeft de keuze tussen Mom & Me armbandjes, kettingen en oorbellen. De sieraden collectie is echt hét kadootje voor kleine meisjes die graag op mama willen lijken, met natuurlijk de boodschap: jij en ik, wij horen bij elkaar!  Waarschijnlijk nog veel meer bijzonder is de sieradenset voor drie generaties: voor oma, moeder en dochter. Want oma… die mag ook best verwend worden als oma zijnde!  Tanja zorgt dat de sieraden prachtig worden verpakt, zo kun het direct geven.
De sieraden van KAYA maken overigens niet alleen moeder en dochter gelukkig. Om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA Sieraden per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind één week naar school kan. Dat geeft de sieraden nog meer glans en betekenis.

 

Moeder en Dochter sierraad