Vrolijke, Kleurrijke geboortekaartjes en meer..

  • Berichtcategorie:Kids

 

kleurrijke geboortekaartjes

Spontaan heel vrolijk worden? Dat kan op de website Tanja met een Rietje. Een heerlijk kleurrijk welkom zodra je op de homepage terecht komt. Direct zie je de prachtige illustraties van Tanja. Ze studeerde een poos aan de kunstacedemie in Maastricht, in 1997 studeerde ze af en werkte toen uiteindelijk als art-director bij een reclame bureau. Maar het maken van kleurrijk artwork vrolijk geboortekaartjebehoorde meer tot haar passie. Bij Tanja kun je terecht voor vrolijke geboortekaartjes, mooie ansichtkaarten en hippe kinderkamerkunst. De tekeningen van Tanja zijn heel herkenbaar door het gebruik van de vrolijke kleuren met duidelijke belijning. Fijn… ook voor de kleine kindjes die meestal van veel kleur houden.

Ta-Ta boekjes

Onlangs lanceerde Tanja haar eigen kinderboeken collectie. Een heerlijk gekleurd geheel van leuke boekjes voor kinderen van 0-4 jaar oud. Zo zijn er varianten om lekker te puzzelen, maar ook Ta-Ta boekjesom te lezen en schrijven. Boekjes met geluid en fijne knisperboekjes voor de allerkleinsten onder ons. En ook een mooi gekleurd oppasboekje. Leuk voor papa en mama om later nog eens terug te lezen wat jij de hele dag gedaan en gegeten hebt. Neem eens een kijkje voor alle Ta-Ta boekjes.

 

geboortekaartje met aapKinderkamer kunst

Ook kun je bij Tanja met een Rietje terecht voor leuke kinderkamerkunst. Naast het maken van digitale illustraties is het schilderen ook een passie. Neem eens een kijkje bij de geboorte schilderijen. Of kijk eens naar de mogelijkheden om je geboorte kaartje op canvas te laten drukken.