Hippe en praktische badjasjes voor kids uit Australië.

  • Berichtcategorie:Kids

kinderbadjasAl jaren zijn de kinderbadjasjes van Terry Rich Australia razend populair op stranden en bij zwembaden in Australië. Sinds 2012 zijn deze exclusieve en bovenal zeer praktische badjasjes voor kids ook in Nederland en België verkrijgbaar. Gemaakt van hoogwaardige materialen, schitterend afgewerkt en zó schattig.

Terry Rich Australia is een nieuw merk binnen Europa dat zich richt zich op het hoger segment bad- en strandmode voor zowel kinderen als volwassenen. Kenmerkend voor de producten van Terry Rich Australia is het gebruik van superieure kwaliteit materialen en de hoogwaardige afwerking. Dit voel je, dit zie je. De kinderbadjasjes van Terry Rich Australia zijn ´made in Australia´ en super leuk als geschenk voor de komende feestdagen!

Deze leuke badjasjes zijn gemaakt van 100% katoen en de binnenzijde is voorzien van ‘dorstige badstof’. De buitenzijde heeft een velours afwerking waardoor er geen zand blijft hangen. De rits zorgt er voor dat jouw kleine zorgeloos kan spelen zonder dat de badjas afzakt. De ruime capuchon is heerlijk warm en biedt bescherming tegen de zon.

Ze drogen. Ze warmen op. Ze beschermen tegen de zon! Ideaal voor strand, zwembad, camping of voor op de boot. Natuurlijk kunnen ze ook prima thuis gebruikt worden!

Deze hippe kinderbadjasjes zijn, exclusief via Destination Beach en UV-zwemkleding.nl, te verkrijgen in diverse leuke kleuren voor zowel jongens als meisjes. De maatvoering loopt van 1 tot en met 12 (jaar) en de prijzen beginnen bij €49,95.

kinderbadjas