Vrijgezellenfeest? Laat een t-shirt bedrukken

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

Groot feest binnenkort, want: je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen. En daar hoort natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest bij! Met een groep vriendinnen gezellig een kookworkshop volgen, paaldansen, een high tea en eventueel daarna dansen tot in de late uurtjes. Voor mannen is het leuk om bijvoorbeeld een survivaltraining te volgen of te gaan laserquesten, vervolgd door een kroegentocht.

Je maakt de activiteiten nog grappiger als je voor de vrijgezel een shirt laat bedrukken, zodat hij of zij lekker voor schut loopt. Of je laat voor iedereen die bij het vrijgezellenfeest aanwezig is een t-shirt drukken, zodat iedereen ook gelijk weet dat jullie bij elkaar horen als groep. Doe hier eens wat inspiratie op voor grappige teksten op kleding!

Teksten voor een vrijgezellenfeest shirt voor dames

‘Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!’

‘Bijna getrouwd maar nu nog even stout’

‘Muts die gaat trouwen’

Wil je niet alleen voor de bruid zelf een t-shirt laten drukken, maar ook voor de andere feestgangers? Kies dan als bedrukking voor bijvoorbeeld ‘Vrijgezelle vriendin van binnenkort getrouwde vrouw’.

Teksten voor een shirt voor het vrijgezellenfeest van een man

‘Dames, doe alsof ik nog een beetje aantrekkelijk ben, dit is mijn laatste stapavond’

‘Buy me a beer because my wedding is near’

‘My last night of freedom’

Ook voor de vrienden van de bruid die het vrijgezellenfeest meevieren kun je een leuk t-shirt laten bedrukken, denk dan bijvoorbeeld aan de tekst ‘Bachelor party crew member’.

Ontwerp gemakkelijk en goedkoop zelf online een shirt

Wil je een echt uniek shirt maken, let er dan op dat je zelf de kleur van zowel het shirt als de bedrukking kunt kiezen. Niet alleen de tekst op het shirt is namelijk van belang, maar ook de kleur. Kies een lekker opvallende kleur waarin de vrijgezel (en jullie als groep) zeker wordt opgemerkt, zoals lichtgeel, roze, felrood, turquoise of felgroen. De bedrukking kun je ook in opzichtige kleuren laten bedrukken zoals een andere felle kleur of met glitters. Check of de bedrukking qua kleur altijd wel genoeg contrasteert met de kleur van de kleding, anders zou je deze haast niet kunnen lezen. Het vrijgezellenfeest shirt is overigens niet alleen leuk om te dragen op die dag zelf, je hebt ook nog eens gelijk een komische souvenir!