Welke Kleur past bij jou persoonlijkheid?

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

Vaak weerspiegelt een deel van je persoonlijkheid de kleding die je draagt. Je kiest bepaalde kleuren die bij je stijl passen. Dit kan bewust, maar ook onbewust gaan. Een kleur die je draagt kan veel zeggen over je persoonlijkheid of hoe jij je voelt op die bepaalde dag. Een kleur kan netzoals een horoscoop zijn. Het kan veel over je zeggen. Chaos and Order is een Deens merk die veel met kleur bezig is. Kleed jij je kindje net als jij! Dan kan veel over jezelf, maar ook over je kind zeggen.

Wit
Deze kleur straalt puurheid en onschuld uit. Het is een kleur die veel in de zomer gedragen word. Vaak als je verblijft bij een tropische stad is het een populaire kleur. Het straalt IBIZA uit als je bijna alles wat je draagt wit is. Als je veel wit draagt ben je een persen waar mensen graag mee omgaan. Je hebt een open persoonlijkheid en charisma, waardoor mensen veel van je weten. Ook heb je ambitieuze doelen en ben je daar perfectionistisch is. Je wilt veel bereiken in je lezen

Zwart

Zwart is de tijdloze kleur die iedere vrouw wel eens draagt. Het is makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Als je veel zwart draagt ben je een mysterieus en elegante type. Je verteld niet teveel over jezelf, maar bouwt het langzaam op naarmate je iemand leert kennen. Je bent iemand die niet teveel wilt opvallen, maar wel chic uitstraling wilt hebben. Soms kunnen mensen moeilijk hoogte van je krijgen, wat kan leiden tot verwarring.

Bruin

Bruin is een kleur dat dicht bij de natuur staat. Je bent iemand die van aarde tonen houd en het liefst ben jij in de natuur. Mensen kunnen je op de eerste indruk saai en gesloten vinden. Als mensen je eenmaal leren kennen merken ze juist dat je heel sociaal bent. Je kunt goed geheimen bewaren en bent betrouwbaar. Je vrienden vertellen je alles en je bent een goed luisterend oor. Vandaar dat je veel vrienden achter je hebt.

Blauw
Blauw is een kleur dat in de teken staat van hardwerken, dromen en succesvol worden in het leven. Jij hebt veel discipline en een enorme doorzettingsvermogen. Jij wilt al je doelen halen.
Als je veel blauw draagt straal je wijsheid en een stabiele karakter uit. Ook ben je betrouwbaar en vrienden kunnen je al hun geheimen toevertrouwen. Zelf ben je wel een beetje voorzichtig en het duurt even voordat iemand je vertrouwen wint. Soms kun je wel scherp uit de hoek komen, dus je zachte kant tonen kan geen kwaad.

Oranje
Als je veel oranje draagt betekend dat je erg optimistisch en vrolijk persoon bent. Je bent altijd de eerste in de vriendengroep die enthousiast is en zin heeft in een avontuur. Je hebt een warme persoonlijkheid en makkelijk in te omgang. Op feestjes praat je met iedereen en ben je de grappenmaker. Die spontaniteit kan ook veranderen in impulsiviteit wat risico’s met zich kan meebrengen. Het is belangrijk om daarom goed na te denken, voordat je iets doet.

Roze

Ben jij iemand die juist van pastelkleurige roze tinten houd. Dan ben je een lief meisje. Je staat voor iedereen klaar, kan goed luisteren en je bent erg gul. Je ben gastvrij en je wilt dat iedereen het gezellig heeft. Soms denk je teveel aan andere mensen en niet aan jezelf. Maar zet jezelf op de eerste plaats en laat niet over je heenlopen. Vind je hardroze meer jou kleur? Dan ben je een pittige tante. Je bent jezelf en levendig. Als je iets wilt dan krijg je het. Soms kunnen mensen je wel dominant vinden, maar je laat in ieder geval niet over je heen lopen.

Rood

Jij houd er van om alle aandacht te krijgen en op te vallen. Je hebt een warme persoonlijkheid en mensen vinden het leuk om contact met jou te leggen. Je zit vol met passie, maar mensen moeten ook oppassen. Zodra ze je boos maken ben je niet meer zo lief en schattig. Je vermijd conflicten niet, maar gaat er juist vol op in. Soms is het beter om conflicten te vermijden, want dat kan zorgen voor onnodige stress.