Vakantiepret met Vakantieboek van Geronimo Stilton.

  • Berichtcategorie:Kids

de snelste trein van het wilde westenGa jij ook lekker met vakantie deze zomer? Ga dan ook voor dit fijne vakantiepakket van Geronimo Stilton. Met dit muizenissige vakantieboek en strip ben je lekker uren zoet en hoef je jezelf echt niet te vervelen! Je kunt lezen, kleuren, puzzelen, lachen, knutselen en ook mooi eens koken voor je ouders. De vakantie wordt gewoon te kort!

De snelste trein van het Wilde Westen

Dit mooie kleurrijke stripboek werd gelezen door Luke de Pauw (11 jaar). Hij schreef er een leuk verslag over.

Ik vind het een leuk verhaal en sommige stukjes ook erg leerzaam en informatief. De titel past zeker bij het verhaal zelf. Het begin en het eind is erg handig zodat je weet wie iedereen is. De plaatjes zijn heel mooi, vooral ook leuk en ook erg duidelijk.

Ik vind de tekst duidelijk, en sommige woorden zijn goed duidelijk gemaakt. Ik vind het boek voor een stripboek niet te kort of te lang. Sommige stukjes zijn grappig vooral toen, Geronimo één van de Vegelbroeders versloeg en tot hulpsheriff werd genoemd. Eigenlijk wilde hij alleen maar sorry tegen Benjamin zeggen. Ik vind het ook altijd erg grappig als professor Volt zijn stem laat horen in de raarste dingen, zoals hier in de racebanden wat geen banden waren. Altijd als ik de piraatkatten zie denk ik: wat een boeven die piraatkatten. Ik moest wel even slikken toen ze bij de brug aan kwamen en de explosieven waren aan gestoken en ze nog de brug over moesten rijden. Ik was opgelucht toen ze het als nog hadden gehaald. Alleen wel met een super snelle snelheid. Het was soms ook wel erg spannend, vooral bij het einde waar de trein te snel ging en Geronimo de trein probeerde bij te houden om Thea, Klem en die andere twee die hielpen de trein te laten rijden. Ik moest op het einde ook lachen vooral bij Klem die uit de trein sprong en gilden help! En de piraatkatten die bang en schreeuwend de stoomlocomotief op zich af zien komen en daarna de lucht in vlogen met de katojet. Het is ook altijd grappig dat ze de tijdknager moeten verstoppen en later weer te voorschijn moeten halen. Het grappigste aan het einde is dat Klem zegt dat hij snel terug moet naar het circuit om in te vallen met racen voor de rode rat in de race wagen de rode rat 7500.

De snelste trein van het Wilde Westen is samen met het vakantieboek verkrijgbaar voor € 9,95.

Je koopt het gemakkelijk online bij Boekenwereld.com.

vakantieboek geronimo stilton