Altijd zomer in de webshop van Birdy Blue’s!

  • Berichtcategorie:Kids

kinderkleding birdy bluesDat is zeker de gedachte als je de wereld van Birdy Blue’s binnen stapt ! Kleur, kleur en nog een kleur…

Birdy Blue’s is het merk voor unieke, eigenwijze en kleurrijke kinderkleding, kadootjes en accessoires met een regelmatig wisselende collectie. Naast de eigen Birdy Blue’s kledingcollectie met jurkjes en T-Shirts in de mooiste tricots en allemaal met een grote originele Birdy Blue’s print  vind je hier ook andere hippe producten zoals een uitgebreide sieradencollectie, haaraccessoires, full-color applicaties, postkaarten en niet te vergeten een hele grote Sonny Angel collectie !

Wat zijn Sonny Angels ?

Deze schattige geluksbrengers komen helemaal uit Japan overgewaaid en zijn daar een grote rage, het is een echt collector’s item dus dat word verzamelen! Maar natuurlijk ook gewoon voor de heb of als origineel kraamkadootje! Bovendien staan de Sonny Angels leuk op de kinderkamer of in de letterbak. De nostalgische uitstraling van deze schattige figuurtjes doet denken aan de vintage Cutie Kewpie  poppen, waardoor ze zelfs geliefd zijn onder volwassenen. Kenmerkend voor de Sonny Angels is het blote lijfje en de vleugeltjes op zijn rug.

sonny angels sparen

Elke Sonny Angel vertegenwoordigt een verschillend dier – en wie houdt niet van dieren! Een uil, konijn, hert en zeepaardje om maar een paar te noemen! Als je ze ziet ben je verkocht … Vanaf nu staat het geluk aan jouw zijde! Maar … Sonny Angel kiest jou en niet andersom. Daarom worden de popjes ‘blind’ verkocht in afzonderlijke doosjes. Je kiest dus uit een serie van 12 (er zijn 8 verschillende series) maar je weet niet welk engeltje uit die serie je krijgt. In elke serie zit ook een limited edition secret angel wat het sparen nog spannender maakt, want wie weet krijg jij wel een Angel die niemand anders heeft !

PS: wist je dat er meer dan 100 verschillende Sonny Angels bestaan?