Op zoek naar een leuk cadeau voor je kind?

  • Berichtcategorie:Kids

houten loopfietsjeIs uw kind binnenkort jarig, kan hij of zij al lopen en weet u niet wat te kopen? De loopfiets is het ideale cadeau voor kinderen vanaf 1 jaar. Met de loopfiets kan uw kind heerlijk door het huis, de tuin of over straat rijden. En zijn of haar energie kwijt met dit mooie speelgoed. Maar, misschien nog het meest belangrijke, is dat de loopfiets als opstapje dient voor naar de gewone fiets. Uw kind zal door het gebruiken van de loopfiets zijn of haar motorische vaardigheden en het gevoel voor evenwicht verbeteren. Ook is de veiligheid gegarandeerd. Uw kind kan namelijk te allen tijde met de voetjes op de grond komen. Sommige loopfietsen zijn in hoogte verstelbaar, zo groeit de fiets met uw kind mee en heeft hij of zij er nog langer plezier van. In de webshop, loopfiets-expert.nl, vindt u loopfietsen in alle soorten en maten. Hele stoere voor de jongens, zoals in de afbeelding hiernaast, maar ook loopfietsen in het roze speciaal voor meisjes, met bijvoorbeeld Woezel en Pip als afbeeldingen er opgedrukt. Ook kunt u in de webwinkel terecht voor bijvoorbeeld een driewieler met duwstang, een loopauto en andere speelvoertuigen.
Verschillende types loopfietsen

In de webshop vindt u een grote variatie aan loopfietsen. Naast de modellen die speciaal voor jongens of meisjes zijn, biedt  loopfiets-expert ook de keuze uit loopfietsen van uiteenlopende materialen, van aluminium tot kunststof. Ook de nostalgische houten loopfiets ontbreekt niet.

Behalve loopfietsen die uitgevoerd zijn met comfortabele luchtbanden, zoals u die ongetwijfeld kent  van een fiets, zijn er ook fietsen met massieve kunststofbanden. Deze zijn vaak breder en groter. De loopfietsjes met de loopfiets kindluchtbanden rijden ‘zachter’, maken minder geluid en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten het huis. Loopfietsen met  kunststof banden rijden iets minder comfortabel en maken ook iets meer geluid. Echter zijn er ook kunststoffen banden waar nog een laagje om heen zit dat zorgt voor geluidsdemping. U vindt deze gegevens bij de specificaties van de desbetreffende loopfiets.

Loopfiets kopen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht in de webshop, www.loopfiets-expert.nl, voor het kopen van een loopfiets. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, en is de fiets op voorraad in het magazijn, dan wordt de loopfiets de volgende dag bezorgd, ook op zaterdag. Op zondag geldt dat wanneer u voor 17:00 uur bestelt u de bestelling maandag in huis heeft.