Goed beschermd de zon in met UV badkleding.

  • Berichtcategorie:Kids

UV badpak kind

Goed beschermd lekker zonnen wil niet zeggen dat je jezelf van top tot teen moet insmeren. UV-Fashions bewijst dat bescherming tegen de zon ook heel hip kan zijn. Het bedrijf heeft hippe UV beschermende badkleding in de collectie voor de hele familie.

In de zomer is er niets fijner dan heerlijk buiten te genieten van de warme zon. Het is dan extra prettig als er geen zorgen zijn over de gevaren hiervan. Vooral kindjes tot 8 jaar zijn erg kwetsbaar voor UV-stralen. In Australië en Nieuw-Zeeland weten ze dat al jaren, want daar zijn UV-werende shirts, shorts, zwembroeken, badpakken en petjes al lange tijd op de markt die 97,5% van alle UV-stralen tegenhouden. En dankzij UV-Fashions zijn bijzondere merken, zoals Stingray, Snapper Rock, Little Red Fish en Sun Emporium, nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Jan Willem van der Sterre begon met het importeren van UV-werende kleding nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. Een zoektocht naar UV-beschermende kleding liep in Nederland en Europa op niets uit, terwijl er in Australië en Nieuw-Zeeland een ruime keuze was. Het idee voor een eigen importeurschap en webshop was geboren. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft.

Online kopen van UV beschermende badkleding

Naast het leveren aan winkeliers, biedt UV-Fashions consumenten ook de mogelijkheid rechtstreeks te bestellen in de webwinkel. Vooral baby’s en kinderen hebben een erg kwetsbare huid en moeten daarom goed beschermd worden tegen de zon. Verbranden zij, dan is er een extra hoge kans om op latere leeftijd huidkanker te krijgen.

Naast het dragen van UV-kleding isuv zwemkleding het belangrijk om de onbedekte delen zoals handjes, armpjes, beentjes en gezichtje goed in te smeren om zo de tere huid optimaal te beschermen tegen UV-stralen.

De zwempakjes zijn te koop in vrolijke kleurrijke dessins en drogen snel, waardoor het kinderen niet belemmert bij het spelen en zwemmen. Voor dames en heren heeft UV-Fashions naast zwemkleding, hoeden en waterschoenen een ruime keuze aan vrijetijdskleding. Kleding van prettige lichtgewicht materialen dat zacht aanvoelt en na een onbezorgde zwempartij in een mum van tijd weer droog is. De producten van UV-Fashions worden wereldwijd door alle kankeronderzoek autoriteiten en inmiddels ook door het KWF van harte aanbevolen.