Strijkapplicaties van Sproetiz

  • Berichtcategorie:Kids

Hippe strijkapplicaties, superleuk hoe die strijkapplicaties er tegenwoordig uitzien. Daar kun je nog eens een leuk kledingstuk mee pimpen! Niks geen saaie appel meer als dikke prop ergens op gestreken of gestikt, nee hoor lekker glad net zoals een bedrukt shirt die je in de winkel koopt. En met van die leuke strijkapplicaties maak je ook nog eens hele unieke hippe shirts. Daarom waren we natuurlijk ook hartstikke blij toen er een envelop van Sproetiz in de brievenbus lag. Een aantal leuke strijkapplicaties om te testen en ook nog een klein cadeautje erbij.

Om zelf een shirt te maken met een strijkapplicatie hoef je echt niet super creatief te zijn. Iedereen kan dat, wel zo fijn voor de minder creatieve moeders onder ons. Wat heb je nodig voor een strijkapplicatie:

  1. een goed werkende strijkbout
  2. een kledingstuk, tas of iets anders van stof om de applicatie op te strijken.
  3. 5 minuten tijd
  4. en natuurlijk een hippe strijkapplicatie.

Wij hebben een spijkerjack gebruikt. Het jack kreeg onze dochter van haar nichtje, we vonden het leuk om het jasje toch een beetje eigen te maken. Dat kan natuurlijk supergoed met strijkapplicaties. In stappen zie je hier hoe ik dit jasje gepimpt heb. Leuk om straks nog een stoere button erop te zetten en zo gaat het tweedehands jasje nog als nieuw een ronde mee!

hippe strijkapplicaties

Natuurlijk zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat zoals het er helemaal uitziet.

gepimpt spijkerjackspijkerjack met strijkapplicatie

 

 

Pimpen tijdens een kinderfeestje.

Briljant bedacht van Sproetiz, is de complete pakketten voor het geven van een kinderfeestje. Hartstikke leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes een mooie koksmuts, schort of etui te pimpen. Je besteld de pakketten heel eenvoudig, kies welk item je wilt gaan pimpen tijdens het feestje van jouw kind. Kies bijvoorbeeld voor een tas, laat weten welke applicatie je hierbij wilt en heel handig je kunt de applicaties ook door sproetiz erop laten strijken. Dat scheelt jou mooi weer wat tijd. Bij ieder pakket krijg je ook een pakje met 8 stiften waarmee je op stof kunt tekenen. Zo kunnen kinderen zelf het item nog verder versieren. Ook kunnen ze aan de gang met textiel lijm, strass steentjes, knoopjes, strikjes en van alles.

Je besteld de kant en klare kinderfeestje pakketten bij Sproetiz.

kinderfeestje pakkettten