Peuterbordjes & Kinderservies

  • Berichtcategorie:Kids

Peuterbordjes gemaakt van melamine. Wat zijn ze mooi bij PSIkhouvanjou, een complete collectie gezellig kinderservies. Hartstikke handig, de bordjes zijn gemaakt van melamine en kunnen dus wel tegen een stootje. Zo weet je zeker dat je mooie servies op een dag niet zomaar aan diggelen valt.

Mooie plastic kinderbordjes zijn sowieso natuurlijk leuk om naar te kijken, maar voor de meeste peuters en kinderen ook echt peuterbordjeeen stimulans om beter te gaan eten. Vind je kindje het bordje mooi dan zal het die vieze bloemkool sneller opeten. Je kunt er een gezellig spelletje van maken. Een hapje van het bord betekend immers dat het plaatje op het bordje beter zichtbaar wordt. Stimuleer je peuter om er zo een soort van ontdekkingsreis van te maken. En is het plaatje op het kinderbordje helemaal zichtbaar, dan kun je jouw peuter belonen met bijvoorbeeld een lekker toetje.

Bij PSikhouvanjou hebben ze een uitgebreide collectie aan melamine kinderservies. Leuke kinderbordjes zijn er van het merk MOUK. Een uitgebreide collectie schattige plastic bordjes met leuke plaatjes van kangaroos en beertjes. Vrolijk gekleurde tafereeltjes van allerdaagse dingen. Leuk om zelf voor je peuter te kopen, maar ook hartstikke leuk om eens kado te geven. Zo zijn er bij de bordjes ook bijpassende melamine bakjes en lepeltjes te krijgen. Leuk als kraamkado voor het eerste fruithapje van een baby.

Van Asten Babysuperstore

 

psikhouvanjou 300x250