Sportieve, Stoere, Hippe Meisjeskleding van Ninnie Vi.

  • Berichtcategorie:Kids

Geweldig om je kleine meid rond te zien lopen in die fijne sportieve kleding van Ninnie Vi. De nieuwe zomer collectie van 2014 ziet er fantastisch uit. Fijne katoensoorten met heldere vrolijke kleuren en stoere details. Het voordeel van de katoenen kleding van Ninnie Vi is dat deze ook fijn draagt, kinderen spelen, rennen, klimmen en bewegen voor heel veel. Het is wel zo fijn als je kleine meid dan kleding aan heeft waarin ze zich prettig voelen.

banner_MG_1818-crop-copy banner_MG_1836-crop-copy

Ninni Vi Stoere Meisjeskleding

De meeste stoere meisjeskleding bestaat uit spijkerstof of andere robuuste stoffen. Dit ziet er erg leuk uit, maar het draagcomfort gaat hiermee wel achteruit. Niet zo fijn dus, want ook kleine stoere meiden willen zich vrij kunnen bewegen in hun kleding tijdens het buitenspelen. Er zijn combinaties gemaakt van helder groen met koraal een wit ondergrondje op je shirt en grijze of oranje details.

Maar ook de combinatie van blauw met witte strepen, grijs en oranje doet het heel erg goed. Heerlijk voor als je nu vast de zomer in je bol hebt. Onze persoonlijke favorieten zijn die fijne jersey katoenen kwaliteit rokjes. Superstoer en fijn in verschillende kleuren. Heb je er eentje, dan wil je ze allemaal.

Ninnie Vi Jurkjes en Jumpsuits

Helemaal geweldig! Zie jij je dochter al gaan in zo’n jumpsuit van Ninnie Vi? Leuk op de rolschaatsen of skeelers en het zonnetjes schijnend op wapperende losse haren. Of lekker spelend in het gras een bloemkransje maken van Madeliefjes in zo’n fijn zittend jurkje. Echt iets voor stoere sportieve meiden.

Ninnie Vi is een Nederlands merk, een typerende collectie met een basic uitstraling, maar vooral stoer en sportief. Relaxte tricot en hoogwaarde kwaliteit met perfecte pasvorm maken Ninnie Vi. Verkrijgbaar in de maten 98 -152.