Stationary & Kadootjes uit Oost Azië.

  • Berichtcategorie:Kids

vrolijke onderzettersBen jij ook zo dol op Hello Kitty en al die kleine zoet gekleurde soortgelijke vriendjes? Dan moet je zeker even gaan kijken bij Meeky.nl. Wat een heerlijke winkel met allemaal kleine blije spulletjes in mooie kleuren. Leuk om als kadootje te geven, maar stiekem leuker om gewoon lekker zelf te houden.

May Kee is de oprichtster van Meeky.nl. Dol is ze op al die kleine spulletjes uit Oost Azië.  In landen als Hong-Kong, Japan en China zie je tal van dit soort kleine winkeltjes. Ze verkopen er gezellige pennen, notitie blokjes, stickers, knuffeltjes en nog veel meer kleine kadootjes. Leuke stationery artikelen en alles vrolijk gekleurd. Zelf spreken we uit ervaring, ook wij zijn vaak in HongKong verdwaald in dit soort schattige winkeltjes. En geweldig! May Kee heeft zo’n winkeltje mee naar Nederland genomen.

Je kunt er helemaal los met alle Hello Kitty spulletjes. Maar ook voor snailmail ben je aan het goede adres, een ware regenboog aan pennen, gummetjes en prachtig briefpapier. Wel zo leuk als je eens iets aan een jonger iemand wil schrijven. Of gewoon aan die persoon waarvan je weet dat die stiekem nog net zo blij wordt van zo’n vrolijk gekleurd briefpapiertje.

Zeker zo mooi en de moeite waard van het bekijken (en kopen natuurlijk) zijn de lensdoosjes. Die vind je in Nederland niet zo maar zo vrolijk. Gezellige lensdoosjes met cupcakes of dierenfiguren erop, je lenzen keurig opbergen wordt zo een stuk leuker.

Wij vinden zelf de Japanese Girl spulletjes het meest gezellig. Maar natuurlijk zijn we ook benieuwd welke jij het leukst vind.