Feestelijke uitdeelzakjes & traktaties

  • Berichtcategorie:Kids

uitdeelzakjesUitdelen & trakteren, natuurlijk wil ook jouw kleine dit doen op de meest originele manier. Dat kan heel goed. En soms kom je op internet winkeltjes tegen die net een unieker assortiment hebben dan de massa, zo ook Multitasjes.

Traktatietasjes

Op de site bieden ze een uitgebreide collectie van feestelijke tasjes en uitdeelzakjes, enkele uniek in hun soort. Ze worden met de hand gemaakt in het atelier van Multitasjes. Hartstikke leuk, want zo beland het tasje dat jij aan het einde van het kinderfeestje uitreikt aan alle kindjes niet in de prullenbak, maar wordt waarschijnlijk nog vele malen hergebruikt om spulletjes in mee te nemen. Het kan gebruikt worden als knikkerzak, etui om al je kleurtjes in mee te nemen of gewoon als handig 1000 in 1 ding tasje. Zeker weten dat alle kindjes de tasjes bewaren.

Kinderkadootjes

Natuurlijk kun je bij Multitasjes ook terecht voor gezellige kadootjes. Zo zagen wij deze handgemaakte rol etui. Is het geen schattig

dingetje, Leuk om naar te kijken en heel handig stop je hier wat kleurtjes in om mee te nemen. De etui kun je krijgen in verschillende stofjes en is leuk afgewerkt met een koordje met kraaltjes eraan. Hiermee knoop je de etui gemakkelijk dicht. Maar naast deze mooi handgemaakte etui’s kun je er ook terecht voor leuke sieraden, voor jezelf en voor kinderen. Leuk om een setje armbandjes te geven voor een kinder verjaardag.