Lieve Konijnen nachtlampjes

  • Berichtcategorie:Kids

lamp konijnNachtlampjes zijn fijn voor kinderen, de meeste kinderen zijn bang in het donker, durven niet alleen naar de wc en gaan daarom roepen om de ouders. Niet zo fijn midden in de nacht. Menig ouder kent het gevoel van gebroken nachten. Geef je kind een schattig nachtlampje in de vorm van een konijn.

Het lieve van zo’n lamp konijn zijn de oogjes en het heerlijke roze snoetje. Zo schattig hoe ze om zich heen kijken. Leuk om zo’n lampje in de kinderkamer te zetten. Zowel voor jongetjes als meisjes zijn ze hartstikke lief en praktisch daarbij. Heel fijn, konijn nachtlampje werkt op kleine batterijtjes. Als je het lampje koopt zijn ze reeds bijgesloten. Zijn de batterijtjes aan vervanging toe? Koop dat een strip nieuwe bij de action voor een paar euro. Zo kun je heel lang vooruit. Fijn dat de nachtlampjes op batterijtjes werken. Dit maakt het mogelijk voor je kleintje om het nachtlampje ’s nachts mee te nemen naar het toilet. Fijn om zo’n klein vriendje mee te kunnen nemen. Hij geeft licht en blijft zonder te zeuren om je wachten tot je klaar bent.

De konijnen lampjes zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. Het plaatje waar de batterijtjes zich bevinden is veilig vastgezet met een schroefje. Zo kan je kind niet bij het binnenwerk komen. Ze zijn verkrijgbaar bij Dreumes enZo voor € 9,95. Een leuke tip voor de Sint!

En binnenkort wordt de konijnen nachtlampjes familie uitgebreid. Onderstaande foto geeft een jullie vast een preview.

nachtlampjes