Geef Gas Geronimo!

  • Berichtcategorie:Kids

geef gas geronimoDe laatste aanwinsten van Geronimo Stilton; Geef gas Geronimo, start hij een nieuwe carriere als racewagencoureur? Op de redactie van De Wakkere Muis kwam een opmerkelijk verzoek binnen van de burgemeester. Hij wilde graag een boek over verkeersveiligheid. En dat graag ook nog binnen een week, hoe kun je nu een boek schrijven in 1 week tijd? Tevens wordt er van hem verwacht om tijdens de presentatie ook nog eens een demonstratie veilig autorijden te geven. pffff.. dat wordt een beetje een probleem, want het rijbewijs van Geronimo blijkt verlopen. Nu moeten er ook nog rijlessen en een examen gedaan worden. Een superspannend verhaal, waarbij kinderen ook nog eens spelenderwijs van alles te weten krijgen over verkeersregels en verkeers veiligheid.

Je koopt het boek gemakkelijk bij Bol.com. Lekker makkelijk, want het boek wordt gratis bij je thuisbezorgd.

 

Luke las; Geef Gas Geronimo voor ons en schreef zijn eigen verslag erover.

Ik vind het een leuk, spannend en vooral heel erg leerzaam boek. Het is heel leerzaam omdat er een paar verkeersborden worden uitgelegd. Als je van de boeken van Geronimo Stilton houd en van racewagens is dit boek een aanrader.

Er zijn sommige stukjes die ik erg grappig vond. Bijvoorbeeld toen Geronimo er achter kwam dat zijn rijbewijs verlopen was, of toen Geronimo alleen maar gemopper kreeg toen zijn staart in het verband werd gebonden. Er zijn ook spannende stukjes zoals: dat Geronimo de gestolen ketting uit het museum moet terug winnen door te racen in Solar tegen Lunar. Als je niet van lezen houdt zijn de boeken van Geronimo Stilton goeie boeken als je een boek moet lezen, want ze zijn niet te dik en het zijn grote en makkelijke letters. Het plaatje op de voorkant past heel erg bij het boek en als je het verhaal hebt gelezen snap je het plaatje ook. De plaatjes in het boek zelf zijn ook heel erg leuk.