Een speciale eerste verjaardag van jouw dreumes.

  • Berichtcategorie:Kids

Eindelijk is het zover! Jouw kindje gaat zijn of haar eerste verjaardag vieren. Dit wordt natuurlijk een hele belangrijke dag. Fototoestellen liggen klaar in de aanslag en trotse opa en oma hebben er al 2 weken naar uit gekeken. De mooiste outfit voor jouw kleintje is aangeschaft, taart is besteld en je bent nog op zoek naar een paar eyecatchers.

Van alle verjaardagen die je kind zal vieren, is die eerste verjaardag vooral voor papa en mama, opa en oma heel speciaal. Je maakt het feest compleet met de verjaardagsartikelen van Hieppp. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hippe roze of blauwe feest kronen voor de jarige job of jet? Té leuk op foto’s! Of wil je de huiskamer voor eens goed versieren? Dat is zeker een tip, want je kleintje zal zeer onder de indruk zijn. De nieuwe feestlijnen (Nr 1. Roze & Nr. 1 Blauw) bevatten een letterslinger, hangdecoraties en ballonnen en zijn stoer en speels.

De plaatjes van de stoere sneakers in deze lijnen, zijn een subtiele verwijzing naar de eerste stapjes die de dreumesen rond deze tijd zetten.

Shop Hieppp viert maar wat graag een feestje. Je kunt er terecht voor zo ongeveer alles om het feest van je kind tot een succes te maken. Naast de nieuwe collecties voor 1-jarigen, heeft Hieppp nog tal van andere feest collecties, in verschillende thema’s (onder meer Nijntje, voetbal, Mickey Mouse of cupcakes) en kun je ook in vrijwel alle kleuren je feest aankleden. En of het nou gaat om een geboorte- of een verjaardagspartijtje: Hieppp neemt ouders een hoop geregel uit handen. Geen ellenlange knutselsessies vol stress voorafgaand aan de grote uitdeeldag, met input van Hieppp kom je heel relaxed met een leuke traktatie voor de dag. Dát is waar je in die drukke tijd op zit te wachten!

Kortom, de (kinder)champagne kan ontkurkt worden, het feest kan zorgeloos beginnen met Hieppp

Over Hieppp
Hieppp-eigenares Sharaida Paulina is altijd op zoek naar de laatste trends op feestgebied en biedt van daaruit een compleet assortiment aan van artikelen voor kinderfeestjes, geboorteversieringen en uitdeel cadeautjes. Hieppp is meer dan alleen een webwinkel.  Bezoek de winkel Hieppp.