De roof van het gouden boek

  • Berichtcategorie:Kids

de roof van het gouden boekPrachtig die kleurrijke boeken van Geronimo Stilton. Een heel verschil met de boeken die wij vroeger zelf hadden. Gewoon simpel wit met zwarte letters en hier en daar een zwart wit tekening om het verhaal te benadrukken of ondersteunen. De boeken uit mijn jeugd vallen totaal in het niets vergeleken bij deze vrolijke drukwerken van Geronimo Stilton.

10 Jaar Jubileum Geronimo Stilton

Al 10 jaar lang verschijnen de prachtige boeken van deze kleurrijke schrijver. Tijd dus voor een feestje besloten ze bij “De Wakkere Muis”. Dat was dan ook de reden om een extra kleurrijk boek met veel goud te bedenken. Een super spannende snorharentriller, mateloos magisch en gi-ga-griezelig..fenomenale Fantasia. Aldus Geronimo Stilton.

Geronimo Stilton geeft “De wakkere muis” uit. Dit is de meest gelezen krant van Muizeneiland. Naast het uitgeven van deze immens populaire krant schrijft Genonimo ook boeken. Speciaal voor het jubileum kwam Geronimo samen met Opa Wervelwind tot het prachtige idee van Fantasia. Maar tijdens het schrijven van het boek gebeurde er iets vreselijks. De laptop van Geronimo wordt gestolen en hier staat het enige deel van het boek op. Wat een ramp! De zoektocht naar de laptop is spannend en avontuurlijk. Zo lieten we ons stiekem in het vliegtuig verstoppen. In het laadruim begon onze zoektocht, maar er lagen zoveel laptops dat ik mijn eigen laptop maar moeilijk kon herkennen.

Ben jij ook benieuwd of het Geronimo Stilton gaat lukken om zijn laptop met de enige versie van het gouden Fantasia boek terug te vinden? Ga “De roof van het gouden boek”  snel lezen. Je koopt het gemakkelijk hier.