Actuele Pampers aanbiedingen op Luierinfo

  • Berichtcategorie:Kids

luierinfoLuiers zijn een grote kostenpost voor jonge ouders. Elk kind gebruikt in totaal namelijk ongeveer 7000 luiers! Bij een gemiddelde prijs van ongeveer 20 cent per luier lopen de kosten natuurlijk erg snel op. Deze kosten kun je verminderen door luiers van een goedkoop merk te kopen. Een andere manier is om de duurdere luiers in de aanbieding te kopen. Ga daarom op zoek naar de juiste luierinfo.

Luiers in de aanbieding

Luiers zijn elke dag wel ergens in de aanbieding. Op Luierinfo.nl worden al deze luier aanbiedingen dagelijks voor je op een rij gezet. Door de aanbiedingen van alle luier merken bij zowel supermarkten, drogisterijen als online winkels naast elkaar te zetten krijg je een zo compleet mogelijk beeld. Ga op zoek naar de juiste luierinfo.

Pampers

Pampers is het meest gebruikte luier merk van Nederland en is verkrijgbaar in de soorten New Baby, Baby-Dry, Active Fit, Easy Up en Simply Dry. De standaard prijs van Pampers is hoger dan de prijs van huismerk luiers. Het voordeel aan Pampers is dat er elke dag wel een supermarkt, drogisterij of online winkel is waar Pampers in de aanbieding zijn. Op Luierinfo.nl/aanbiedingen/Pampers staan altijd alle actuele Pampers aanbiedingen weergegeven. Het is hierbij mogelijk om te selecteren op de maat van de luier en op de soort die je nodig hebt.

Prijs per luier

Luierinfo sorteert de aanbiedingen op prijs per luier. Pampers zijn te koop in verschillende verpakkingen zoals maandboxen, voordeelverpakkingen, giga-pakken, reuzenpakken en midpakken. Door de aanbieding om te rekenen naar de prijs per luier kun je direct zien waar de Pampers het goedkoopste zijn en wat dus de beste aanbieding is!

Luierinfo beperkt zich niet alleen tot Pampers. Ook de aanbiedingen van alle andere luier merken worden dagelijks bijgehouden. Op Luierinfo.nl zie je op een overzichtelijke manier of de luier die jouw kindje gebruikt op dit moment in de aanbieding is.

Lees ook: Food