DE NIEUWSTE TREND: WIMPEREXTENSIONS.

  • Berichtcategorie:Beauty

Wimperextensions zijn ontzettend populair. Steeds meer vrouwen overwegen om wimperextensions te laten zetten. Begrijpelijk, want met wimperextensions krijg je mooie, lange en volle wimpers die er toch nog natuurlijk uitzien. Twijfel jij ook al? In dit artikel zetten wij een paar voordelen op een rij waarom je het eens zou moeten proberen!

Tijd

Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen met een druk schema. Het scheelt namelijk enorm veel tijd wanneer je het vergelijkt met mascara of bijvoorbeeld het aanbrengen van andere nepwimpers. Eigenlijk wordt je met wimperextensions direct wakker met een stralende blik. Zo hoef je eigenlijk alleen nog wat dagcrème en lippenstift aan te brengen en je bent ready to go! Maar, je moet er eerst dan wel ook wat tijd voor overhebben. Gemiddeld duurt het zetten van de extensions tussen de 1.5 en 2 uur. Plan het dus goed in, want dit is niet iets wat je even snel tussendoor kunt doen!

Vakantie

Veel vrouwen kiezen voor wimperextensions wanneer je op vakantie gaan. Voor vakantie zijn wimperextensions dan ook daadwerkelijk perfect. Je kan er mee zwemmen, duiken, uren zonnen, noem maar op, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up. Wimperextensions zijn bestand tegen water, zon, zee en wind! Daarbuiten, zou je er dankzij je wimpers op ieder moment van de dag stralend uit zien. Ideaal dus voor de vakantiefoto’s!

Prijzen

Het zetten van wimperextensions is niet heel erg goedkoop. Maar je hebt er wel super lang profijt van. Gemiddeld liggen de prijzen ongeveer tussen de 40 en 100 euro. Specialisten hanteren voor het bijwerken vaak ongeveer tussen de €15, €25 of €35 euro. Dit hangt af natuurlijk van hoelang het geleden is sinds de wimpers zijn gezet. Gemiddeld blijven de extensions 4 tot 6 weken mooi, het is dan ook aan te raden om ze ergens tussen die periode bij te vullen. Zo zou je er het langste plezier van hebben!

 

Ben jij ook zo benieuwd naar wimperextensions? op Beauty Label kun je nog meer informatie vinden over de extensions, ook kun je daar bijvoorbeeld een cursus wimperextensions volgen om ze zelf te leren zetten!