Jonge mensen steeds vaker aan de Botox en fillers.

  • Berichtcategorie:Beauty

opvullen van de lippenBotox en fillers worden steeds meer gebruikt door iedereen. Niet alleen mensen uit het Gooi, rijke mensen of oude mensen maar vooral de groep vrouwen en mannen van eind twintig en dertigers maken steeds vaker gebruik van Botox en fillers.

Verdwenen taboe en vooroordelen

Het taboe is verdwenen en veel van de vooroordelen zijn weggenomen doordat de meeste cosmetisch artsen een zo natuurlijk mogelijk resultaat nastreven. Hierbij heeft de behandeling meer het effect van het vergroten van de uiterlijke schoonheid of het geven van een meer frisse blik. Een goede Botox- of fillerbehandeling is geslaagd als je niet ziet wat er gedaan is. Zo is het opvullen van de lippen doormiddel van een filler geslaagd als niet opvalt dat gebruik gemaakt is van een filler. Vaak als je ziet dat iemand zijn lippen heeft op laten vullen is het doel voorbij gestreefd. Het is jarenlang een vooroordeel geweest dat fillers per definitie lelijk zouden zijn.

Op de webstite van Velvet Clinics  lezen we bovenstaande terug over een natuurlijk resultaat behalen en dit is wat veel jonge cliënten aanspreekt om te beginnen met het gebruik van Botox en fillers.

Botox als aanvulling op een crème

Het gebruik van crèmes om de huid soepel te houden en rimpels te voorkomen wordt al tientallen jaren gebruikt. De meest ondefinieerbare toevoegingen moet de consument overhalen zo’n product in de badkamer neer te velvet clinicszetten. Echter blijkt uit vele onderzoeken dat het meest effectieve middel tegen huidschade Botox is. Door het ontspannen van de spieren die de rimpels veroorzaken heeft de huid weer kans om te herstellen en verdere huidschade te voorkomen. Om optimaal resultaat te behalen raden veel cosmetisch artsen aan dit samen te doen met een eenvoudige dag- en nachtcrème die afgestemd is op jouw huid. Deze hoeft absoluut niet duur te zijn.