Professionele huidverzorgingsproducten voor thuis

  • Berichtcategorie:Beauty

gezichts reining productenMet het Nederlandse weer heeft je huid zeker op koude dagen, veel te verduren. Een goede en volledige verzorging van de huid is daarom erg belangrijk. Omdat een bezoek aan een schoonheidssalon niet iedere week een optie is voor veel mensen. Is het handig om de kwaliteit van de producten van een schoonheidsspecialiste zelf in huis te halen. Bij de Beautyaliveshop.nl vind je diverse crèmes, lotions en maskers van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Je huid zelf verzorgen

Nog altijd verzuimen veel vrouwen (en mannen) om ook thuis hun gezichtshuid goed te verzorgen. Vaak blijft het slechts bij een enkele dag- en nachtcrème en daarmee denken ze voldoende verzorging te bieden aan de huid. Dit is echter niet helemaal juist. Naast het lage percentage aan werkzame stoffen in de huidverzorgingsproducten van bijvoorbeeld de drogist, moet je de verzorging van je huid in fasen uitvoeren. Zo is het goed voor je huid als je deze tenminste één keer per dag grondig reinigt.

Je huid optimaal verzorgen in 3 stappen

Zoals gezegd begint de verzorging van je huid met een grondige reiniging. Hierbij is het belangrijk dat je de huid niet beschadigd en word je huid minder zuur gemaakt.(basisch)

Vervolgens dien je een goede recover lotion te gebruiken om de zuurgraad van de huid weer op peil te brengen. Een lotion werkt als aanvullende reiniging en is de eerste stap om de huid de hydratatie te geven die het nodig heeft.

Breng als laatste een crème aan om je huid te voorzien van voedende en/of hydraterende werkstoffen. Door hiervoor professionele huidverzorgingsproducten te gebruiken weet je zeker dat je je huid de aandacht geeft die het verdiend.

 

 

 

Gratis levering bovenop 70% korting nu op Outlet-Avenue.nl!