Netflix Aanraders

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

Netflix is een bekende site waar je voor 7,99 euro per maand onbeperkt films en series kunt kijken zoveel als je wilt. Maar welke series en films zijn nou juist leuk om te kijken? Hieronder een paar Netflix aanraders die super leuk zijn om naar te kijken!

Pretty Little Liars

– Pretty Little Liars met als afkorting PLL is een serie wat bestaat uit verschillende genres: tienerdrama, drama, thriller, mysterie. De serie gaat over 4 meiden van 16 jaar, Aria, Henna, Spencer en Emily. Die in de vorige zomer hun beste vriendin zijn verloren, Alison. Toen Alison plotseling verdween nadat ze een slaapfeestje hadden zijn de meiden elkaar uit het oog verloren. Maar de dood van Alison brengt hun weer bij elkaar. Nadat de politie het lijk van Alison gevonden heeft krijgen ze alle 4 plotseling een berichtje van ene A die alles over
hun en de dood van Alison schijnt te weten. Maar wie is deze mysterieuze A? En wat heeft A te maken met de dood van Alison. Ik vind Pretty Little Liars een super leuke serie omdat wat er gebeurt is niet voorspelbaar. Het is spannend en het lijkt eeuwig door te gaan. Pretty Little Liars bevat op dit moment 5 seizoenen met in elk seizoen 25 afleveringen van 45 minuten.

Its a Boy Girl Thing

Its a Boy Girl Thing is een film dat gaat over 2 totaal verschillende personen, Nell en Woody. Woody is een jongen die slonsig en slordig is. Hij is zo gezegd, de bad boy van de school. Daarnaast ook de
quarterback van het football team. Nell is een netjes meisje dat droomt van een toelating op Yale. Daarom leert ze ook goed en is ze altijd netjes gekleed. Nell en Woody mogen elkaar totaal niet, ze kunnen elkaars bloed wel drinken. Maar zodra ze op een normale schooldag een museum bezoeken worden ze plotseling de volgende ochtend wakker in elkaars lichaam. Hoe moeten ze hiermee omgaan en hoe komen ze weer terug in hun eigen lichaam? De film duurt 111 minuten en is uitgebracht in 2007. Ik vind dit een erg leuke film omdat er hele grappig stukjes in voor komen. De genre is comedy en romantiek

Twilight

Twilight, waarschijnlijk hebben de meeste van jullie er al van gehoord: Vampieren, romantiek en vooral leuk voor tienermeiden. Maar in tegenstelling daarvan kan het ook erg leuk zijn voor volwassenen. Het gaat over een normaal meisje Bella die verhuist van Phoenix waar het erg warm is naar het koude plaatsje Forks. Daar gaat ze naar school en ontmoet ze het stuk van de school: Edward Cullen. Bella wordt stapel verliefd op Edward en Edward ook op haar. Edward is een vampier wat Bella later in de film te weten komt. Hoe gaat Bella hiermee om? En wat staat haar in de toekomst te wachten? Twilight is een film met meerdere vervolgen. Dus vond je dit nou een leuke film? Dan is het vervolg hiervan zeker een aanrader! Het genre hiervan is drama en romantiek.

The Vampire Diaries

Ja, hier weer iets over vampieren. Alleen is dit geen film maar een serie. De serie gaat over Elena, een meisje die haar ouders is verloren toen ze bij hun achter in de auto zat. Zij was de enige overlevende in de auto. Als ze na de zomervakantie waar naar school gaat is iedereen bezorgd. Er is een nieuwe jongen op school,
Stefan. Stefan is een vampier en heeft een enorme aantrekkingskracht op Elena. Zijn broer Demon die ook een vampier is lijkt ook erg aangetrokken te zijn tot Elena. Ondertussen gebeuren er allemaal mysterieuze dingen en kom je steeds meer te weten over het verleden van Demon en Stefan. En wat is er precies aan de hand met Elenas dubbelganger Katherine die ineens opduikt? Je ziet het in The Vampire Diaries. De genres zijn thriller, romantiek en mysterie. The Vampire Diaries heeft 5 seizoen op dit moment waarvan 22 afleveringen die ieder 42 minuten duren.

Flipped

Flipped is een hele leuke film om te kijken voor allerlei leeftijdscategorieën. Het verhaal speelt zich af vanaf 1957 tot 1961. Het gaat over Juli Baker en Bryce Loski. Bryce is net verhuist naar de buurt waar zijn gekke buurmeisje Juli Baker woont. Juli vindt hem meteen leuk vanaf het eerste moment dat ze zijn mooie diepe bruine ogen ziet. Maar Bryce kan Juli niet uitstaan omdat Juli teveel aan hem plakt. Juli blijft maar interesse hebben in Bryce. Juli is een meisje dat veel van kippen houd en het liefst de hele dag bovenin haar lievelingsboom zit. Bryce is een stoere lieve gevoelige jongen die school erg belangrijk vindt. In groep 8 lijkt er verandering te komen in te komen en krijgt Bryce ook interesse in Juli. Ben je nou nieuwsgierig? Dan raad ik hem zeker aan! Ik vind dit een super leuke film. Eigenlijk is het mijn lievelingsfilm at the moment. Vooral omdat het natuurlijk een super leuk verhaallijn heeft maar ook omdat het uit twee point of vieuws word weergegeven. Uit die van Juli maar ook uit die van Bryce. De film duurt 89 minuten. En de Genre is romantiek.

Mean Girls

Mean Girls is meer een film voor meisjes. De titel zegt het al, gemene meiden. Dit is niet voor niks de titel. Het gaat over een meisje Cady die vanuit het wilde afrika verhuist naar een grote amerikaanse stad. Hier maakt ze kennis met de 3 arrogantste meiden ooit. Ze word bevriend met de meiden en begint zich langzamerhand net zo arrogant te gedragen als hun. Cady krijgt een oogje op de ex van de leidster van het gemene kliekje en de ex ook op Cady. Hoe gaat dit verder? Je kunt het zien in Mean Girls. Ik vind dit een super leuke comedy-romantiek film! Zeker een aanrader.

Heroes

Dit is absoluut 1 van mijn lievelingsseries! Aan het begin van de serie zie je een paar doodnormale mensen met een normaal leven, de ene is een cheerleader, de ander werkt op een groot kantoor in Japan en weer de ander is een moeder met een superslimme zoon. Maar als je verder kijkt in het verhaal blijkt dat deze mensen allemaal speciale gaves hebben. De cheerleader, Claire Bennet ontdekt dat ze niet dood kan gaan. Ze geneest uit zichzelf van elke wond. Samen moeten ze samenwerken om de wereld te redden. Het is een erg uitgebreide serie die super leuk is! Ik zou zeker eens de eerste aflevering kijken en kijken of je er wat van vind. Het bevat 4 seizoenen met 23 afleveringen van 41-43 minuten.

Heel veel kijk plezier! Ik hoop dat jullie hier wat aan gehad hebben!