Jacuzzi’s bij Fonteyn.

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

De échte Jacuzzi vindt u bij Fonteyn Jacuzzi’s

Stelt u zich eens voor. Iedere dag stapt u in uw eigen jacuzzi die buiten of binnenshuis voor u klaarstaat. Uw lichaam krijgt wanneer u dat wilt een heerlijke massage door de krachtige massagejets in het warme water. Dit plaatje hoeft geen droom te zijn! Bij Fonteyn Jacuzzi’s leveren wij namelijk originele Jacuzzi baden tegen gunstige prijzen.

Het merk Jacuzzi ontstond zo’n 56 jaar geleden, toen ontwerper Roy Jacuzzi een massagepomp ontwierp voor in bad. Dit deed hij voor zijn zoon die reuma had. Het warme water en de massage door lucht in het bad had een helende werking voor zijn zoon. Sindsdien is de Jacuzzi uitgegroeid tot een wereldwijde voorloper in de spa industrie.

Diverse jacuzzi’s testen in de nieuwe Spa Experience!

Natuurlijk is iedere jacuzzi anders. Er zijn talloze soorten en maten! Bij Fonteyn Jacuzzi’s hebben wij maar liefst 100 soorten in onze showroom staan. Maar dat is nog niet alles! In de nieuwe Spa Experience kunt u op afspraak jacuzzi’s naar keuze komen testen. De ruimte waarin de jacuzzi’s staan is afgesloten en beschikt over een kleedruimte en douche.

De Spa Experience maakt zijn naam waar: het is een echte beleving voor iedereen die zoekt naar de ideale jacuzzi. De sfeervolle ruimte beschikt over levensechte muurschilderingen en diverse lichtinvallen zoals ochtendgloren, avondrood en maanlicht. En dat allemaal met een relaxt muziekje op de achtergrond. Maakt u van tevoren een afspraak? Wij regelen de rest!

Hoge kwaliteit en garantie op uw nieuwe jacuzzi

In de jacuzzi showroom helpen onze ervaren medewerkers u graag verder. Ons streven is dat u na de aanschaf van uw jacuzzi nog jarenlang zult genieten van uw investering. Ook voor de meest gunstig geprijsde jacuzzi’s blijft een hoge kwaliteit voorop staan. Door de samenwerking met top jacuzzi fabrikanten kunnen wij dit blijven garanderen.