Ipad Hoes ‘Pure & Blizz’ fair made & upcycling iPad-sleeve

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

Hip & Blizz en Pure Katja hebben een hoes voor de iPad ontworpen die zij samen op de markt brengen onder de merknaam Pure & Blizz.  Deze iPad-hoes is helemaal fair geproduceerd en vervaardigd in Peru van gerecycled Fair made iPad sleeve Pure & Blizz (6)PET-materiaal.

“Be a Star and Create Miracles”
Deze quote diende als drive voor dit mooie ontwerp. Met deze stijlvolle iPad-sleeve voel je je een ster en worden dromen werkelijkheid. Geloof in je dromen en onderneem actie, het maakt niet uit hoe groot de eerste stap is. Voor jou als zakenman of -vrouw met geweldige bedrijfsplannen òf voor jouw kind dat de ipad gebruikt om te spelen, leren en zich te ontwikkelen. Iedereen verdient het om zich een ster te voelen!

Passievol en maatschappelijk ondernemen
De ontwikkelaars Yvonne (Hip & Blizz) en Katja (Pure Katja) hebben lief en leed met elkaar gedeeld tijdens een persoonlijk ontwikkelings. Naast hun vriendschap zijn ze met elkaar verbonden door het ontwerpen van een fair product én door de geweldige samenwerking binnen hun Stichting Proniños. Hun doel is in elk ontwikkelingsland, waar Proniños extra scholing verzorgt voor kinderen, een duurzaam en fair made product te ontwikkelen zodat er middelen ontstaan voor de stichting én werkgelegenheid wordt gegenereerd in het desbetreffende land.

Van Coca Cola fles tot luxe iPad-hoes

Fair made iPad hoes
De iPad-sleeves zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal. Dit betekent dat de hoes eerst een PET-fles of bijvoorbeeld een plastic maaltijdverpakking is geweest. Het is verrassend hoe mooi en stijlvol dit materiaal nu is. De iPad hoes is op de voor- en achterzijde voorzien van een ster in zeefdruk. Naast een hoes is dit product ook een handige map waarin ruimte is voor visitekaartjes en papieren. De iPad kan beschermd worden opgeborgen in het extra vak. De iPad-hoes kun je ook staand gebruiken.

Creëer een mooiere wereld
De iPad-hoezen worden in een beperkte oplage gemaakt door groepen vrouwen in Peru die het slachtoffer zijn geweest van geweld. Al deze vrouwen krijgen gegarandeerd een eerlijk salaris en trainingen op het gebied van zelfontplooiing. Naast het steunen van de vrouwen, doneert Pure & Blizz ook nog eens 10% van de winst aan Stichting Proniños. Door het aanschaffen van de iPad-hoes draag je dus bij aan een mooiere toekomst van de kinderen en volwassenen in dit ontwikkelingsland

Kijk voor deze eerlijke & hippe Ipad Hoes.