Met passie ontworpen trouwkaarten vind je bij Studio Koekepeer

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

hippe-trouwkaartYes! Jullie zijn van plan te gaan trouwen. Dat moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van jullie trouwdag is de uitnodiging. Je wilt het liefst een uitnodiging die bij jullie en jullie trouwdag past, maar ook een kaart waarvan je kunt zien dat die met passie ontworpen is. Bij Studio Koekepeer worden trouwkaarten op die manier ontworpen. Recht vanuit het hart, altijd volgens de laatste trends en met een vrolijke twist.

Zet een kruis in je agenda

Als je er zeker van wilt zijn dat je gasten de dag van jullie bruiloft vrij plannen maar het nog een flinke tijd duurt voordat het je trouwdag is, dan stuur je eerst een save-the-datekaart. Een save-the-datekaart verstuur je op het moment dat de trouwdatum bekend is, of uiterlijk zes maanden voor de bruiloft. Zo’n zes weken voor de bruiloft volgt dan de officiële trouwuitnodiging. Deze beide kaarten laat je natuurlijk in dezelfde stijl afdrukken!

Vintage, terug van weggeweest

Bij Studio Koekepeer vind je een uitgebreide vrolijke en kleurrijke collectie trouwkaarten. Vind je een trouwkaart met veel kleur juist wat te? Geen probleem, Studio Koekepeer heeft ook een uitgebreide collectie met kaarten met een vintage look. Vintage is de trend van 2016, alsof het nooit is weggeweest.

Pas aan met de ontwerptool

Zie je een kaart op de website van Studio Koekepeer die een klein beetje aangepast zou moeten worden om geheel jouw smaak te zijn? Dat is geen enkel probleem. Met de ontwerptool haal je gemakkelijk een onderdeel weg of voeg je juist iets toe. Met je eigen teksten en foto’s wordt je trouwkaartje op die manier helemaal uniek en helemaal van jou! Kom je er niet helemaal uit? Dan staat het ontwerpteam van Studio Koekepeer voor je klaar! Is je kaartje eenmaal klaar en heb je deze voor 12.00 uur ’s middags besteld, dan heb je je kaartjes de volgende werkdag al in huis!

vintage-trouwkaarten