Molletje & Friends, ze zijn er weer!

  • Berichtcategorie:Kids

het molletjeKen jij ze nog? Molletje & friends die heerlijke tijdloze tekenfilmpjes met avonturen over het molletje? Een ware klassieker die je al 3 generaties lang kunt volgen. Deze klassieker is ooit ontstaan in Tsjechie, waar een tekenaar zocht naar een diertje dat nog nooit door Walt Disney gebruikt was. Tijdens een avondwandeling struikelde hij over een molshoop en daar was Molletje.

Helaas is de tekenaar Zdenek Miler, van Molletje  inmiddels overleden, maar in vele kinderharten en stiekem ook in enkele volwassenen leeft Het Molletje nog vrolijk verder. Gelukkig maar want we zijn nog lang niet klaar met het kijken van alle films en tekenfilmpjes.

 

Molletje & Friends Shop

Voor de echte fans van het Molletje is er goed nieuws, want onlangs is er in België een heuse Molletje & Friends winkel geopend. Je kunt er terecht voor allerlei producten, natuurlijk met het Molletje erbij. Zo is een uitgebreide collectie aan Speelgoed, Films, knuffeldieren en puzzels. Maar ook kun je er terecht voor je nieuwe broodtrommel en schoolbeker, dat is handig als je straks na de zomervakantie weer naar school gaat. Wij zelf zijn erg gecharmeerd van de tekenen en knutselen afdeling. Fijne knutseldozen met stempels, kleurtjes en natuurlijk mooie kleurplaten met het Molletje erbij. Maar ook een grote kleurdoos.

Neem gauw een kijkje in de shop van Molletje & Friends.

molletje & friends