Michael Kors Horloges

  • Berichtcategorie:Beauty

Kende jij de naam Michael Kors een jaar geleden al? Velen kennen deze naam waarschijnlijk nog niet. Degene die hem wel kennen herkennen deze designer misschien wel van zijn deelname aan verschillende tv programma’s? Project Runway bijvoorbeeld? Hierin jureert hij startende mode ontwerpers, onderweg naar een, hopelijk vliegende start, van hun carrière.

Wie is Michael Kors, van toen tot Trend

Michael Kors was al jarenlang een succesvol modeontwerper, die naast mode ook zijn naam bekend heeft gemaakt in de tassen en schoenen. Sinds een aantal jaren heeft hij zijn designers geest losgelaten op sieraden en horloges. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De trends volgen hem, zo lijkt het. De kleur rosé bijvoorbeeld. Deze kleur is min of meer door Michael Kors geïntroduceerd in de sieraden en horloge branche.  Elk zelf respecterend merk heeft deze kleur nu overgenomen en past het toe in haar huidige sieraden en/of horloges.

Niet alleen voor de dames!

Michael Kors is over the top Glamour! Stijlvol met veel zirkonia of een aantal gedurfde, spannende dieren printjes in zijn horloges. Naast de zachte kleur van rosé, heeft Michael Kors horloges ook goudkleurige en zilverkleurige horloges in haar assortiment. Niet alleen geschikt voor de dames maar ook zeker voor de trendy mannen. Grotere klokken met een stalen en kunststoffen band, een beetje mysterieus met donkere kleuren, maar kloppend tot in de details (MK8152).

mk8152-

Michael Kors horloges, meer dan de tijd.

Er zijn verschillende type horloges die meer op een armband lijken dan op een horloge (MK4283).  De horloges zijn prettig te dragen in combinatie met andere sieraden.

Op dit moment zijn de felgekleurde wijzerplaten in de Michael Kors horloges helemaal de trend. Een goudkleurig horloge met een turquoise of roze wijzerplaat. (Brooks Michael Kors dameshorloge, MK5894) De kleur springt van je pols. Een zomers feestje begint nu niet alleen bij je outfit, maar ook in  je accessoires. Deze stijl past helemaal bij de mode. Ibiza style. Felle kleurtjes, franjes en versiering. Summer feelings!

mk5894

Welke kleur en welke outfit past hier het beste bij?  Want eigenlijk zijn de meeste horloges niet meer alleen een praktisch item, maar een sieraad.  Zo een die gezien mag worden, een must-have,  zoals je dat nu veel hoort. En Michael Kors, dat is er zo’n eentje!