Method is Moeders mooiste, schoon uit een hip flesje!

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

method schoonmaakmiddelMethod schoonmaakmiddel, daar kwam ineens de postbode met een spannend pakketje! Wat zal er in zitten? De doos beloofde niets aan de buitenkant. Toen we het openden kwamen daar 2 hip uitziende flessen met schoonmaakmiddel uit. Daar ons kantoor net flink onder handen genomen werd door onze hulp, konden we de producten direct letterlijk uitproberen. En van een goede ervaringsdeskundige de ervaringen direct waarnemen.

Method Allesreiniger

Een fles die je niet direct doet denken aan een fles schoonmaakmiddel, maar toch reageerde onze hulp verrukt toen de eerste nevel van het goedje over het keukenblok ging. Wat een heerlijke geur kwam daar vanaf. Aan geur wordt bij Method dan ook veel aandacht geschonken. Hun logische denkwijze: Niemand knijpt zijn neus dicht bij het snijden van een grapefruit of het schikken van een bos bloemen. Sterker nog, wij steken maar wat graag onze neus in een bos bloemen of kruiden. En fruit geurt heerlijk. Waarom dan niet deze geuren gebruiken voor het schoonmaakmiddel ipv ammonium of bleekwater. De method allesreiniger heeft dan ook de reuk van heerlijke Franse lavendel.

Method Handzeep

Wijzelf werden erg enthousiast van de grapefruit geur die wij terug vonden in de handzeep. Een prachtig druppel vormig flesje met handige doseerpomp. De zeep is zacht en geurt heerlijk. Natuurlijk worden je handen er ook nog eens schoon van.

method handzeep

Method schoonmaakmiddel is Duurzaam

Method staat voor duurzaamheid. De verpakkingen worden gemaakt van recycled plastic, de producten worden EPEA gekeurd en bovendien streven zij naar processen waarbij geen afval geproduceerd wordt. Het verbruik van water, wat nodig is om de producten te maken, proberen ze dan ook zodanig terug te dringen tot alleen het waterpercentage wat ook daadwerkelijk in het product te vinden is. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij.

Alle productie processen van Method zijn open er wordt niets verborgen en dat betekent alleen maar een eerlijk productie proces.

Je koopt Method Schoonmaakmiddelen gemakkelijk online bij;

AH Zwaar 468x60