Kies de leukste kinderlampen bij Dreumes enZo.

  • Berichtcategorie:Kids

kinderlamp met hertVerlichting kiezen voor in je huis is moeilijk, ook voor de kinderkamer is het niet eenvoudig de juiste kinderlampen te vinden. Het aanbod van kinderkamer verlichting is enorm en de lampen zijn meestal niet echt goedkoop. Het is dus een keuze waar je goed over na moet denken. 

Dus ook voor de kinderkamer zul je goed moeten bedenken wat voor soort verlichting je daar wilt hebben, maar ook wat je nodig hebt. En met name ook hoe lang moet de gekozen kinderkamer lamp meegaan? Is je zoon of dochter 10 jaar, dan is het nog echt een kind en kun je best een schattige kinderlamp uitkiezen, maar wat als zij over 2-3 jaar gaan puberen? Dan wil je niet weer een nieuwe aanschaffen. Denk ook goed na over de volgende punten: 

  • Hoe groot is de kinderkamer die je wilt gaan verlichten? Kijk goed hoe groot de ruimte is die verlicht moet worden. En kan de lamp dit ook aan?
  • Zijn er bepaalde plekken of hoekjes in de kinderkamer of kinderkamer die je extra wilt verlichten? Denk bijvoorbeeld aan de kast of het bureau. Heb je veel plekjes die extra licht nodig hebben? Misschien kun je dan beter spotjes nemen.
  • Kies je alleen voor 1 lamp, of wil je een bijpassende wandlamp of een nachtlampje? Een lamp die een zacht schijnsel geeft kan ’s nachts heel handig zijn. Voor grotere kinderen is het fijn om ‘s nachts een klein nachtlampje te laten branden. Zo zijn ze minder snel bang en zullen ze rustig weer inslapen indien ze ’s nachts wakker worden.
  • Maar uiteraard moet het er ook allemaal leuk uitzien. Bedenk eens wat voor kleuren de lamp moet hebben of heb je een leuk thema in de kinderkamer? Zeker indien je kiest voor een hanglamp in de kinderkamer moet je wel bedenken dat dit de eyecatcher van de kinderkamer wordt. Hij hangt meestal in het midden aan het plafond en het is het eerste dat je ziet zodra je de kinderkamer binnenkomt. Maar ook kijkt je kind ernaar zodra het in bed ligt voor het slapen gaan of bij het ontwaken.

 

Heb je meer tips nodig over kinderkamer verlichting? Bij Dreumes enZo hebben ze een uitgebreide collectie aan kinderkamer lampen en nachtlampjes, maar ook paddenstoel lampen. Je kunt hen vragen stellen via het contactformulier of rechtstreeks een mailtje sturen.