Kinderservies van Rosti Mepal.

  • Berichtcategorie:Kids

kinderservies nijntjeRosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. De meesten  kennen de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen. De kans is erg groot dat u al een product van Rosti Mepal gebruikt.

Natuurlijk moeten producten perfect (blijven) aansluiten bij een moderne lifestyle. Daarom volgt Rosti Mepal alle internationale trends op de voet. Dit zorgt voor een collectie met actuele kleuren en decors, waarbij de kwaliteit en de functie van een product nooit uit het oog worden verloren. Niet voor niets is het motto van Rosti Mepal: quality, design, function!

Een groot deel van de productie vindt plaats in Nederland en alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan materiaal, kwaliteit, veiligheid en uitvoering. Coördinatie van productie, ontwerp, fabricage en distributie gebeurt vanuit het Gelderse Lochem.

De collectie van Rosti Mepal bestaat ook uit een aantal leuke kinderserviezen. Het kinderservies van Rosti Mepal is leuk om zelf te kopen, maar ook leuk als origineel kraamcadeau. De serviezen hebben printjes met Nijntje of Dick Bruna. Het servies van Nijntje heeft reis plaatjes en bestaat o.a. uit een papbord, kindermok, kinderglas en besteksetje. Het Dick Bruna servies heeft vier verschillende thema’s namelijk: boerderij in 2 kleuren (blauw of oranje), circus en dierentuin.

De kinderserviezen zijn vrolijk en leuk voor kleine kinderen om op een speelse manier te leren eten en drinken. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s hebben bij Rosti Mepal keuze uit een breed aanbod van Nijntje en Dick Bruna kinderserviesjes en ijzersterke antilekbekers.

De antilekbekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, blauw, oranje, geel en groen. De antiklekbeker van Rosti Mepal heeft een ingenieuze constructie, het anti-lekventiel vergt weinig zuigkracht en is eenvoudig schoon  te maken. De speciale tuit spaart het tere kindergebit.

Leren eten en drinken was nog nooit zo leuk!

Blokker Eten & Tafelen
Alles van eten en tafelen