Kinderkapstokken & Hippe Haakjes.

  • Berichtcategorie:Wonen

kinderkapstokken

De herfst is weer begonnen en langzaamaan komen de dikkere jassen weer tevoorschijn. Soms met een zucht want al die zomerjasjes, spijkerjacks en vestjes nemen veel minder ruimte in.

Voor veel ouders een grote frustratie, al die kinderjassen, schooltassen en overige spullen her en der verspreid door de gang, keuken of huiskamer. Een heel spoor kunnen kinderen trekken zodra zij thuiskomen vanuit school, buiten spelen of sporten. De jas ligt op de grond of hangt half over een stoel, tassen liggen lukraak in een hoek gesmeten. Niet altijd even gemakkelijk om je kind te leren hun spullen op te ruimen en hun jas op te hangen. Maak het ze daarom zo gemakkelijk mogelijk, zorg voor een eigen en leuke plek. De jas ophangen gaat nou eenmaal makkelijk als er een haakje is op ooghoogte, zonder dat je kind hoeft te springen.

Bij Dreumes enZo hebben ze een uitgebreide collectie aan kinderkapstokken. De leukste haakjes voor je kind om op te hangen in de gang, keuken of bijkeuken. Met zo’n leuke kinderkapstok zullen ze sneller geneigd zijn hun jas op te hangen, zorg ervoor dat ieder kind een eigen haakje of haakjes heeft. Zo wordt het langzaam aan hun ding en zijn ze sneller geneigd om hun eigen jas en schooltas op te hangen.

Voor jongetjes zijn er leuke kinderhaakjes met auto’s of stoere cowboys, voor meiden met prinsessen of lieve uiltjes. Maar ook voor mama zijn er haakjes te vinden die misschien net iets beter bij het interieur passen.

Hang ook eens wat leuke kinderhaakjes in de kinderkamer. Zo kunnen ook daar tasjes, badjassen en overige zaken gemakkelijk opgeborgen worden. En met al die gezellige plaatjes staan ze zeker zo leuk.

 

Ga gauw eens kijken bij die uitgebreide collectie kinderkapstokken.
MisterDesign