Jewels Musthaves

  • Berichtcategorie:Mode

ibiza styleVind je het leuk om te lezen over fashion, beauty, blogs en marketing? Maar heb je nog niet de perfecte site gevonden, omdat je niet zo goed weet waar je moet zoeken tussen al die websites? Kijk eens op HollandStyle.nl. HollandStyle is de fashion site van Tamara Tuithof.

HollandStyle heeft ook een leuke webshop geopend; Jewels Musthaves. Op de site met merken al  Sweet7 en Fiell. De webshop is klein, maar dat maakt het juist zo fijn! Het aanbod is overzichtelijk en je raakt niet de weg kwijt tussen al die duizenden artikelen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor die perfecte armband, dat leuke horloge of die mooie portemonnee waarmee je jou outfit compleet kan maken en kan gebruiken als clutch.  Maak de leukste combinaties van alle items.
Heb jij vragen of ben je opzoek naar iets speciaals? Dan kan je natuurlijk even mailen en ze helpen je bij het vinden van het juiste sieraad.
Het sieraad wordt als een cadeautje bij je thuis geleverd!

Ibiza Style

Jewels Musthaves krijgt vaak nieuwe items binnen dus kijk gerust iedere week even. Geen nieuwe items? Dan zijn er wel leuke kortingen of deals te vinden in de webshop.
Populair in de webshop zijn de Ibiza items.

Veel shop plezier!