Bijzondere sieraden van BijuBrasil.

  • Berichtcategorie:Mode

oud roze armbandWauw! Ben je op zoek naar mooie en trendy sieraden? Kijk dan zeker eens op de site van Bijubrasil. Na een bezoek aan Brazilië werd de eigenaresse van deze shop compleet verliefd op het land, op de mensen, maar vooral op de prachtige sieraden. Na 2 weken wist ze het zeker, deze pareltjes moeten ook in Nederland verkocht gaan worden. En zo ging ze op zoek naar een fabriek. Na lang zoeken werd er 1 gevonden. Een fabriek waar ze deze prachtige en hippe Braziliaanse sieraden maken met veel plezier en bijzondere stenen.

Hippe braziliaanse armbanden

Wijzelf zijn onder de indruk van de leuke armbandjes die BijuBrasil aanbied. Stuk voorarmband goud stuk unieke exemplaren in fijne modische kleuren. Zo is er dit armbandje met meerdere bandjes in oud roze met gouden details en een bijzondere sluiting. Oud roze is helemaal van nu en staat hartstikke goed in het huidige modebeeld.

Sieraden Party thuis

Goed om te weten is dat je nu ook de sieraden van BijuBrasil bij jou thuis Live kunt bewonderen en kopen. Organiseer een gezellige avond met vriendinnen, je zus, je moeder, buurvrouw en verder iedereen die van sieraden houd. En BijuBrasil komt bij jou thuis een sieraden party houden. Zo kun je gemakkelijk alle sieraden Live bekijken, even passen en natuurlijk goed showen voor de dames om je heen.

Naast de prachtige Braziliaanse armbanden en kettingen kun je bij hen ook terecht voor horloges, portemonnees en ringen. Leuk om zo een hele set aan bijzondere accessoires bij elkaar te dragen.