Koele Kinderschoenen voor een kleurrijke winter.

  • Berichtcategorie:Mode

Een glimlach komt te voorschijn bij het lezen van de presentatie van Koel4kids. Geweldig deze met recht Koele kinderschoenen hebben super echt Hollandse namen. Keesje, Janneke en Klaartje komen voorbij en ruitjes bloemen, lintjes en strepen horen er ook gewoon bij. Daarnaast zijn de schoenen eigenlijk verbazend betaalbaar, simpel en toch hip. Perfect gemaakt en heerlijk kleurrijk.

Schoenen trends 2014

Sportief is het helemaal deze winter, de laarzen voor meiden blijven laag en steeds vaker komen de basic tinten weer terug in het modebeeld. Een passend geheel met de felle kleuren die nog steeds zwaar aanwezig zijn. Kleuren als cognac, marineblauw en zwart gaan onverminderd samen met Jade groen, fuchsia en Rood voor de meiden. Bij de kleine heren vind je dezelfde kleuren terug, maar dan gecombineerd met elkaar. Rode schoenen met brede banden blauw klittenband of groen met cognac gecombineerd met dikke rubberen zolen. Daarnaast vind je voor de jongens ook een stoere legerprint schoen en hippe lage laarzen.

Over Koel4Kids

Koel4kids werd in 2006 opgericht door Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller. Al eerder ontmoeten zij elkaar bij toeval. De collecties worden compleet door hen ontworpen en geproduceerd in Zuid Europa. Zo kunnen zij kwaliteit en design goed blijven waarborgen. Voor de technische aspecten worden experts ingehuurd. Zo weet je zeker dat jouw kind goede schoenen draagt en er ook nog eens hip uitziet. Neem eens een kijkje bij Koel4Kids, je vind bijvoorbeeld verkooppunten op meer dan 140 punten. Bovendien kun je bij Koel4kids zelf ook online terecht.

koel4kids 2014