Dieren Muurstickers

  • Berichtcategorie:Kids
kek amsterdam hertje
hertjes muursticker

Muurstickers met Dieren in de Kinderkamer. Met Kinderkamer muurstickers maak je iets bijzonders van een effen gekleurde muur. Maar ook vrolijk je heel makkelijk kindermeubels of kasten op met een muursticker. Zolang het oppervlak glad en vetvrij is, kun je er een muursticker opplakken. Dieren zijn vertrouwd voor veel kinderen, ze brengen rust en vriendschap in het leven van een kind. Met deze Prachtig geïllustreerde dieren muurstickers in het kamertje slaapt ieder kindje heerlijk.

Muurstickers met Vogelhuisjes. Wat zijn ze leuk van Kek Amsterdam, handig zijn deze muurstickers in veel verschillende kleuren en ze worden zo op een stickervel geleverd. Niets met voorvellen en beschermvellen over de afbeelding. Je plakt deze vogelhuisjes en het vogeltje zo van het vel op de muur. Wel zo handig, zo zie je direct of je de muusticker recht aan het plakken bent. Leuk zijn deze vogelhuisjes van Kek Amsterdam in combinatie met de andere dieren muurstickers. Zo combineer je leuk meerdere vogeltjes op de muur of plak eens een hert erbij.

Nog mooier om op een andere muur zo’n grote boom muursticker te plakken. Je kunt ze van Kek Amsterdam prima onderling combineren. En het geeft direct een mooi thema in de Kinderkamer.

 

Krijtbord Muurstickers Kinderkamer. Nieuw en Hip. Stoer in een jongenskamer, maar ook leuk in de speelhoek in de woonkamer. De schoolbord Muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en gemaakt van matte zwarte stevige krijtbordfolie. Je kunt ze bewerken als een krijtbord, de folie is steviger als van een normale muursticker en tevens met een vochtige doek af te nemen. Leuk van Kek Amsterdam en D-Way. Je kunt de krijtbord muurstickers op vrijwel alle gladde oppervlakken plakken. Dus ook op kinderkamer meubels, deuren etc.

glow in the dark boom Kek Amsterdam