Het gemak van de Allerhande box

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

allerhande boxAfgelopen week kwam hij voor het eerst bij ons binnen, de Allerhande box. Een handige doos van Albert Heijn met prima handgrepen om zelf te versjouwen (al zet de meneer van de bezorgservice deze graag voor je in de keuken).  De doos werd bij ons afgeleverd om te testen en te reviewen en dat hebben we gedaan met het hele gezin! En dat brengt ons tot het eerste voordeel van deze fijne doos met maaltijden, maar eerst meer over de box.

De allerhande box is een doos met 3 avond maaltijden die je zelf moet koken. De maaltijden zijn compleet, gebalanceerd volgens de schijf van 5 en bij deze box zaten er ook geen extreem vette maaltijden bij, wat wij zeerinhoud allerhande box op prijs stelden. De maaltijden box komt compleet met recepten en bijna alle ingrediënten die je nodig hebt om deze recepten te maken waren bijgesloten. Op wat peper en zout, azijn en ketjap na, maar dat heeft bijna iedereen wel in de kast staan. Tot aan een potje sambal wat nodig was bij een gerecht en sachets met perfect afgemeten kruiden aan toe zat het erin.

Het gemak vond ik vooral in, je hoeft niet na te denken. Wat zullen we eten vandaag, die gedachte heeft Albert Heijn voor je geregeld. Heb ik alles wel in huis, dat hoeft ook niet meer. Want zeker weten dat alles wat je nodig hebt er ook is. Dit vond ik vooral een groot voordeel. Daarnaast zijn de recepten erg duidelijk en verrassend, wij houden allemaal van lekker eten en een bijzonder gerecht is zeker aan ons besteed. De box die wij ontvingen was gericht op 2 personen. Wij zijn met 2 volwassenen en 1 kleuter van 4, die ook goed kan eten. Wij vonden de hoeveelheid meer dan genoeg. Met z’n drieën konden wij hier prima van eten en er bleef zelfs zo nu en dan nog eens wat over.

Recepten Allerhande box

waldorfsalade met gerookte kipDe recepten van de allerhande box waren echt verrassend. Wij begonnen met een salade maaltijd “Waldorfsalade met gerookte kip” daarbij werden aardappel schijfjes gebakken. De hoeveelheid aardappelschijfjes vonden wij persoonlijk erg veel, nu zijn wij mensen die met name meer groenten eten dan aardappel of pasta/rijst. Het gerecht was simpel te maken en het recept is echt duidelijk beschreven, zo mooi dat zelfs mijn nooit kokende man aangaf dat hij dit ook wel leuk vond om klaar te maken. Dus…. bij deze petje af voor Albert Heijn, mijn man is eindelijk van de kant en klaar maaltijdpakjes af.

het tweede recept dat wij maakten was een groenterijke pasta maaltijd, lekker met verse pasta. Ik koop normaal geen verse pasta, dus moest even wennen aan het feit dat deze erg snel klaar is en blijft drijven in dealbert heijn maaltijd box pan. Maar de pasta was erg smaakvol.

 

Als laatste gerecht kwam er een Oosters getint vis gerecht op tafel, helaas voor mijn (bijna) niet vis etende man geen goede keus. Maar stoer als hij is heeft hij deze makreel uit de oven toch even geproefd. Ook hier weer lekker en gemakkelijk klaar te maken. Wij maakten er zelf nog een paar sateetjes bij. En zo had toch ieder wat naar wens.

 

albert heijn maaltijdenAl met al waren wij erg tevreden over de box. De allerhande box kost voor 2-personen € 35,- dit is zonder bezorgkosten. Maar wij aten er gemakkelijk van met z’n drieën. De maaltijden kosten hierdoor gemiddeld € 11,65. Normaal gesproken geef ik dit niet iedere dag uit aan ons avondeten. Maar dit is dan ook een gemiddelde, bovendien moet je niet vergeten dat je van bepaalde ingrediënten over houd, waardoor je dit een andere keer nog kunt gebruiken.

Het verrassings- element van de allerhande box was voor ons zeker een reden om nog eens te bestellen, ook het feit van duidelijke gezonde recepten met ingrediënten die niet bomvol foute e-nummers zitten was voor ons een prettige ervaring. Mochten we nog eens een tip mogen geven. Een allerhande box met dieet recepten lijkt ons ook wel wat, hoef je bij het diëten niet na te denken over wat je kan eten ’s avonds.

 

De allerhande box koop je online bij Albert Heijn.

 

 

Allerhande box 468x60