Fonteyn: sterk in 7 tuinspecialiteiten waaronder tuinmeubelen

  • Berichtcategorie:Wonen

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Bij Fonteyn zijn wij specialist in 7 tuinspecialiteiten, waaronder tuinmeubelen, tuinhuizen, spa’s, buitenkeukens, sauna’s, veranda’s en zwembaden. Wij leveren de meest gunstige tot exclusieve tuinmeubels en tuinproducten. De tuinspecialiteiten van Fonteyn zorgen er altijd voor dat u volop zal genieten van het buitenleven.

Wij bieden u graag het beste van het beste.  Want bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe tuinset, blokhut, sauna of spa wilt u dat deze van hoge kwaliteit is en nog jaren meegaat. Naast een goede kwaliteit vindt u bij ons ook de laatste trends en keuze uit diverse merken, waaronder ons eigen huismerk.

Tuininspiratie opdoen in onze grote Outdoor Living Mall

Het is vaak prettig en leuk om inspiratie op te doen voor uw tuin. Breng daarom zeker een bezoek aan onze 35.000 grote Outdoor Living Mall in Uddel. Hier wandelt u langs tientallen sfeer- en impressie tuinen die zijn ingericht volgens de laatste trends en tuin ideeën. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Bij een bezoek aan Fonteyn of contact met onze klantenservice zult u merken dat onze medewerkers een passie voor hun vak hebben. Alle Fonteyn medewerkers hebben één ding gemeen met elkaar: zij willen dat u het beste advies krijgt en een zeer tevreden klant wordt en blijft. Want langdurig tevreden klanten is iets waar wij naar streven.

Wij leveren onze tuinspecialiteiten vrijwel direct

Wanneer u bij Fonteyn koopt, dan is het wel zo prettig dat u uw product meteen mee naar huis kunt nemen of thuis geleverd krijgt. Gelukkig kunnen wij vrijwel direct leveren omdat ons assortiment ruim is opgeslagen in onze 60.000 m3 grote opslagkelder. Door deze gigantische ruimte kunnen wij onze tuinspecialiteiten grootschalig inkopen en vervolgens tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

zwembad in tuin