Schoencadeautje, maar dan anders!

  • Berichtcategorie:Wonen

houten sleutelhangerEen chocoladeletter in de schoen, dat kennen we allemaal. Errug lekker, maar niet erg gezond in de sinterklaastijd, waarin de kids als zoveel snoepen. Daarom koopt Sinterklaas dit jaar eens iets anders….

Een sloophouten letter voor in de schoen! De sloophouten letters van Wis en Waarachtig zijn een bijzonder schoencadeautje, die ook lang na het Sinterklaasfeest een mooie herinnering zijn.

Naast sloophouten letters vind je bij Wis en Waarachtig nog veel meer bijzondere cadeaus. Bijvoorbeeld een stoere tashanger met naam voor aan de schooltas. Zo vind je kind zijn tas snel en raakt hij niet meer kwijt.

Ook voor de groten zijn er bijzondere cadeaus.

De stoere memoborden zijn een echte must-have voor in huis. Met de stevige klem hang je er bijvoorbeeld een mooie foto, een bijzondere kerstbal of een kunstwerk van de kinderen aan. En met een eigen tekst maak je het memobord helemaal uniek. En ben je al op zoek naar kerstversiering, dan mogen de sloophouten huisjes van Wis en Waarachtig zeker niet ontbreken, bijvoorbeeld de huisjes met rendier of ster.

Neem voor nog meer bijzondere cadeaus een kijkje in de webwinkel van Wis en Waarachtig.

memobord-steigerhout kopie 2