Bakkersfietsen in ouderwets zwart

  • Berichtcategorie:LIFESTYLE

De nieuwe collecties fietsen, wat zijn ze hip. Vermoedelijk voortgekomen uit tijden van crisis is er dan nu een mooie collectie van nieuwe fietsen. Waar er voorheen wel eens een kleurtje wijzigde, zie je nu bij de nieuwe fietsen flinke wijzigingen in frames, kleurcombinaties en meer . Zowel voor heren, dames als kinderfietsen is er een flinke omslag.
Oftewel de laatste 2 jaar fietsen we er allemaal weer hip bij.

Mat versus glanzend fiets frame

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, de mat zwarte fiets frames. Hartstikke hip en helemaal weer van nu. Vaak is deze fiets gecombineerd met een mooie grote rieten bakkersmand voorop of een ouderwets bakkersrek.
Zo ook de oma fiets die wij hier laten zien. Een prachtige fiets van het merk Altec, geheel uitgevoerd in mat zwart. Lekker ouderwets met zo’n oma fiets standaard achterop, mat zwarte jas beschermers en een lekker dik stevig frame.
Maar nu dan wel vernieuwd uitgevoerd met een elektrisch achterlicht, werkend op batterijen en ook het voorlicht werkt zonder dynamo. Dat scheelt weer trappen in het donker.
Deze dames variant hebben wij gespot bij deze online fietsenwinkel.
Lekker handig, een mooi overzicht, handig te bestellen en snel thuis afgeleverd.

Bakkers fiets mat zwart
Bakkers fiets mat zwart

Heren Bakkersfiets

Ook voor de heren is er natuurlijk zo’n hippe nieuwerwetse fiets te vinden. Mooie dikke zwarte frames, gecombineerd met cognac kleurige handgrepen, zadels en zelfs de snelbinders zijn mooi afgestyled in dezelfde cognac kleur. Welke vent wil er nu niet zo hip bij fietsen?
Nog leuker, dezelfde herenfiets is ook verkrijgbaar in een kleinere variant voor jongens.
Zo Vader, zo Zoon. Beide op dezelfde fiets.

Bij fietsen op fietsen de online shop, vind je de jongensvariant tussen de kinderfietsen of jongensfietsen. De variant voor papa uiteraard bij de herenfietsen. En natuurlijk heeft deze shop buiten de ouderwets nieuw gemaakte fietsen ook nog een heleboel keuze in andere soorten fietsen.