Super Leuke Poefjes bij Poefstore.nl

  • Berichtcategorie:Wonen

gras poefjeWij hebben altijd onze ‘antennes’ uitstaan op zoek naar nieuwe, leuke trends en ons oog viel daarbij op Poefstore.nl. De poef is helemaal de interieurtrend van dit moment! Met een paar poefjes met leuke prints maak je de inrichting van je huis helemaal af. Ook is het leuk om juist een opvallende of aparte poef te kiezen als blikvanger in je kamer.

Handige items

Een poef is niet alleen leuk, maar draagt ook echt bij aan je wooncomfort. Het is een multifunctioneel item; je kunt hem gebruiken om lekker met de benen omhoog te gaan zitten, als extra zitplek als je een huis vol gasten hebt en met een groot dienblad erop kan hij zelfs als bijzettafel ingezet worden.

Poefstore.nl

Bij Poefstore.nl  heb je de keuze uit een enorme collectie poefjes in allerlei kleuren, prints en materialen en bovendien hebben ze een nieuwe collectie trendy bekledingsstoffen zoals bijvoorbeeld de dierenprints en te gekke prints met gras, kiezels of houtblokken. Er zijn drie basismodellen; ronde, vierkante en rechthoekige poefjes.

Wat ons bovendien ook opviel is de lage prijs en de korte levertijd. Niets is irritanter dan als je nieuw meubilair besteld hebt en er vervolgens een paar weken op moet wachten. Bestel je bij Poefstore dan heb je de poefjes al in een paar dagen in huis.

Je eigen ontwerp

Bij Poefstore kunnen ze een ronde, vierkante of rechthoekige poef voor je maken met door jou zelf ingestuurde stof. Wil je dus echt iets hebben dat niemand anders heeft? Ontwerp dan je eigen poef!

poefjes denim