Verse Thee & Hippe Keukentextiel bij Kadootjes voor haar.

  • Berichtcategorie:FOOD

Verse theeMoederdag kadootjes, kadootjes voor kleine meisjes, Stationery & Verse thee. Soms kom je op internet een pareltje van een webshop tegen die zomaar voldoet aan alle fijne dingen voor moeder & dochter, maar vooral toch wel heel voor jezelf. Zo is de shop Kadootjes voor haar ontstaan.

Mirjam Mundt bracht al haar creativiteit en liefde voor mooie woonaccessoires samen in een webshop. Zo kun je er terecht voor de meest uiteenlopende accessoires om je keuken gezellig mee in te richten. De leukste pannenlappen, ovenhandschoenen & hippe kookschortjes vind je handig verzameld in de categorie keukentextiel. Fijn, want mocht je niet zo’n keukenprinses zijn dan vrolijkt de boel hier goed mee op. Er zijn een viertal series van vrolijk gekleurd tot landelijk, zo is er voor ieder zijn smaak iets bij.

Verse Thee

Compleet verliefd werden wij wel op de heerlijke verse thee. Naast het feit dat verse thee natuurlijk veel lekkerder is dan de thee uit de kant en klaar voorverpakte 1-kops zakjes. Is de verse thee van kadootjes voor haar ook nog eens prachtig verpakt in hippe blikjes met gezellige labels. Maar liefst 15 verschillende smaken thee kun je er vinden. Variërende smaken met tropische aandoende namen als Mango-Lime Spritzer en Buttermilk lemon. Je maakt het luxe verse kopje thee helemaal compleet met de net zo mooie blikjes kandij suiker met vanille of karamel smaak. Mmmm…

En..papa’s opgelet, want er zijn ook kant en klare moederdag kadosets te bestellen. Fijne kadootjes, leuk verpakt en ideaal om aan mama te geven.