Woodland Kapstok met Hertjes & Konijntjes.

  • Berichtcategorie:Wonen

MisterDesign
Bij Dreumes enZo zitten ze niet stil met ontwikkeling. Onlangs werd er een compleet nieuw logo geïntroduceerd en nu komt er een nieuwe collectie metalen kapstokken en kinderkamer accessoires online.

Op zoek naar nieuwe unieke spulletjes om de webshop mee te verrijken kwamen ze in contact met een mama uit het Midden Oosten. Deze creatieve moeder maakt in de metaalfabriek van haar familie de leukste babykamer accessoires en kinderkamer accessoires. Na enkele malen heen en weer gemaild te hebben en eens gezellig aan de telefoon gekwebbeld te hebben werd er een knoop doorgehakt. Dreumes enZo liet een test voorraad overkomen naar Nederland. Een hele goeie keuze binnen 2 weken waren ze zo goed als door de test voorraad heen. Inmiddels gaan er met regelmaat pakketten vanuit daar naar hier.

 

Woodland metalen kinderkapstokjes. Een grote in mooie kleuren gecoate kapstok van maar liefst 40xm breed en  19 cm hoog. Een vrolijk tafereeltje in het dierenbos. Hertjes, konijntjes en een eekhoorn springen vrolijk rond tussen de paddenstoelen en bomen. Verkrijgbaar voor € 27,95 in de kleuren grijs, roze en vintage pastel blauw. Naast deze grote variant is er ook een kleinere versie van het hertje met de paddenstoel. Voor € 14,95 verkrijgbaar bij Dreumes enZo in mooi wit, grijs, roze of pastel blauw.

Uniek in Nederland is de metalen plank in pastel blauw. Het plankje staat geweldig in kinderkamer of babykamer. Maar ook gewoon bij mama in de keuken, de plank is 80cm lang en 10 cm breed. Handig want zo kun je er lekker veel op kwijt. Leuk afgewerkt met een opstand randje aan de achterkant en een frivool kantrandje aan de voorkant.

Leuk met de bijpassende haakjes, 38cm lang kantrandje met 5 haken eraan. Hartstikke handig als kapstok, maar ook leuk te combineren in de keuken voor de handdoeken en theedoeken. In de Babykamer hang je er leuk de eerste kleertjes aan en later de kleertjes & hydrofiele luiers die nog een dagje meekunnen.

Fly me to the Moon! Deze tekst is  uitgestanst in het metal van dit prachtige plankje voor op de babykamer. Een lust voor het oog in mooi pastel blauw en maar liefst  58cm lang.

De kleuren van het metaal in deze collectie zijn uiteraard allemaal op elkaar afgestemd en fijn dit nieuwe vintage pastel blauw. Past helemaal in de Woontrends van dit moment.

Ga snel even gluren bij Dreumes enZo.

kinderverlichting